Oldal frissítése

SENCOR SPR 6100BK Multifunkciós és lassan főző készülék

4,8 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SENCOR SPR 6100BK Multifunkciós és lassan főző készülék

Lassú tűzhely

Lassú tűzhely

Többcélú, Sencor SPR 6100BK tűzhely vagyok

Sencor SPR 6100BK

Lehetővé teszem az egészséges ételek könnyű elkészítését, amely mindössze némi időbe fog kerülni. A Sencor lassú főzője vagyok, és csodálatos ételeket kapsz tőlem ízekkel, tápanyagokkal, minimális munkával, zsír, erős sózás vagy ízesítés nélkül is. Zsír nélkül az étkezésem egészséges, trendi és a legkisebb családtagok számára is megfelelő lesz. Fedezz fel új ízeket egy lassú tűzhellyel, az SPR 6100BK-val.

A főzőedényem 5,5 liter kapacitással rendelkezik a nagyobb családok számára

Legfeljebb 6 főre tudok ételt készíteni. Felszereltek egy kiváló minőségű edénnyel, amely 5,5 literrel büszkélkedhet és egy nagyobb háztartás számára is elegendő. A tartály kiváló minőségű! Belső része tapadásmentes bevonattal van bevonva az összes kínált hőkezelési eljáráshoz. Az egész folyamat minden irányban egyszerű, csak vágd fel az összetevőket, tedd őket az edénybe, válaszd ki az üzemmódot és ennyi! Mindent megteszek érted. Az alapanyagok egyenleteseloszlása a tartályban javítja az ízeket, és hazatérve ízletes ételeket szolgálhatsz fel a fazékból közvetlenül az asztalon.


Lassú tűzhely
Lassú tűzhely

Fedezd fel a gőzkosár előnyeit

A Sencor felszerelt egy szuper gőzfőző kosárral is. Ez a főzési hő nagyon jótékony az egészségünkre! Megőrzi az élelmiszerekben lévő fontos jótékony tápanyagokat, az erősebb ízeket és színeket pedig kivonja. A gőzkosár tartós rozsdamentes acélból készül, és gyakorlatilag bármilyen étel készítéséhez felhasználható. Szeretnél lazacot készíteni zöldségekkel és burgonyával? Semmi könnyebb ennél, mindössze annyi a dolgod, hogy betöltöd az alapanyagokat, beállítod az üzemanyagot és már készen is vagy. 


Több hőkezeléssel dolgozom

Készíthetsz egy erős húslevest akár 12, egy finom mártást pedig 8 órán keresztül, a lassú főzésnek köszönhetően. A legtáplálóbb ételeket gőzfőzővel főzöm. A klasszikus főzési funkció az egyéni igényekhez igazodik, mint pl. Főzés, sütés, sütés. Nem felejtettem el az édes ízek rajongóit sem! Mindenféle desszertet sütök, de húst, zöldséget, burgonyát stb is. Főzz a Sencor lassú tűzhelyén, és élvezd az ízletes ételeket,amelyek melegen maradnak addig az időtartamig, amíg a melegen tartó funkciót beállítottd 12 órán keresztül.
2 állítható program a lassú főzéshez
·Nagyon lassú főzés nehezebb húsfajták elkészítéséhez
·Lassú főzés könnyű húsok készítéséhez
3 állítható üzemmód a klasszikus főzéshez
·LOW - gyengéd főzéshez vagy pároláshoz
·MID - a tökéletes sütéshez pl. hagyma
·HIGH - gyors sütéshez pl. hús
Sütésifunkció beállítható hőmérsékleten (120–220 ° C) és időtartamával 6 óráig

Lassú tűzhely
Lassú tűzhely

És mi a haszna a háztartásodnak?

A megtakarított időn túl pénzt fogsz megtakarítani. Működésem észrevehetően alacsonyabb energiájú, mint egy hagyományos elektromos vagy indukciós tűzhelynél. Ezen felül egyenletesen, lassan főzök, zsírok hozzáadása nélkül, és biztosítom a maximális ízt, lédússágot és a tápanyagok megőrzését.

Műszaki adatok

  • Különböző hőkezelések
  • 5,5 liter főzőedény
  • Gőz kosár
  • Teljesen automatikus működés
  • Védőkesztyű mellékelve
  • Lassú főzés a könnyű maR számára
Lassú tűzhely

Paraméterek

Típus

Típus Lassú főző

Űrtartalom

Űrtartalom 5,5 l

Funkciók

Funkciók Időzítő, Hőmérséklet megtartása

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 200 W
Lábas anyaga Rozsdamentes acél
Űrtartalom 5,5 l
Kód:  SENPH751
Termékszám:  SPR 6100BK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20