Oldal frissítése

SENCOR SPR 5520SS

33 690 Ft

SENCOR SPR 5520SS

A minőségi SENCOR SPR 5520SS lassúfőző segítségével otthon is mennyei ételeket készíthetsz. Egyszerűen csak kapcsold be és hagyd, hogy helyetted készítse el az ebédet vagy vacsorát. Ennek az ügyes fazéknak az űrtartalma 5,5 l, így jól fog jönni, ha sokszor készítesz mártást, levest vagy különféle köreteket. Ráadásul, megőrzi az alapanyagok ízét és tápértékét. A stílusos SENCOR SPR 5520SS lassú főzőedényének kijelzője minden információt megmutat. Kivehető tartálya pedig még kényelmesebbé teszi a használatát. Az időzítővel megtervezheted mikor készüljön el az étel.

A kiváló minőségű SENCOR SPR 5520SS lassúfőző főbb paraméterei

  • Űrtartalma: 5,5 l
  • Megőrzi az alapanyagok ízét, illatát és tápértékét
  • A kijelző minden fontos információt megmutat
  • Az időzítő hatalmas előnye, hogy megtervezheted mikor készüljön el az étel

Paraméterek

Típus

Típus Rizsfőző, Lassú főző

Űrtartalom

Űrtartalom 5,5 l

Funkciók

Funkciók Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Túlmelegedés elleni védelem, Kijelző, Auto kikapcsolás, Kivehető edény, Késleltetett indítás, Automatikus programok
Kiegészítők Mérőedény, Fedő

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország
Kód:  SENPH20
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SPR 5520SS
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15