Oldal frissítése

SENCOR SPR 3600WH Multifunkciós kukta

5 1 értékelés
48 990 Ft

SENCOR SPR 3600WH Multifunkciós kukta

Kukta

Elektromos kukta vagyok a Sencor-tól, sok hasznos funkcióval

Sencor SPR 3600WH

Biztosan sokoldalú kiegészítő leszek az otthonodban, ha engem választasz. Nincs szükségem elektromos, gáz- vagy indukciós tűzhelyre és még sütőre sem a működéshez. Elsősorban a gyors és hatékony teljesítményemmel remekelek, amellyel legalább 50%-kal több időt és energiát takaríthatsz meg. Nem igénylek nagy odafigyelést, és képes vagyok önállóan dolgozni a gyakori keverés szüksége nélkül. Térfogatom 5,5 liter, és akár hét ember számára készíthetek ízletes ételeket. Pihenj a munka után, és fordíts időt magadra, acsaládodra és a barátaidra.

14 előre beállított programom van minden folyamathoz

Multifunkcionálisan dolgozom, több konyhai készüléket és kiegészítőt kiválthatsz velem! Képes vagyok automatikusan választani a tizennégy program, a hőmérséklet, a nyomás és az idő beállítások közül, hogy mindig a lehető legjobban végezzem a dolgomat. Ízletes, illatos és teljes értékű ételt készítek minimális vízfogyasztással, hozzáadott zsír nélkül is! Fedezd fel az előnyeimet, és főzd meg velem kedvenc ételeidet, vagy bármit, amit meg szeretnél kóstolni.

Kukta
Kukta

Egyszerűen beállítom az időt és a hőmérsékletet

Bár automatikusan beállítom a hőmérsékletet, az időt és a nyomást minden programhoz, a legtöbb programot nyugodtan szabályozhatod vagy testreszabhatod a saját igényeid szerint. Ez lehetővé teszi három  - Strong, Standard és Light - nyomásmód használatát, amelyek meghatározzák az elkészített élelmiszer állagát és hőkezeltségét.


Egyszerű és intuitív működéssel leplek meg

A vezérlőpanelem stílusosan mutat, már első pillantásra praktikusnak tűnik. Enyhe háttérvilágítású LED kijelzőn állítom be az összes intelligens funkcióm, és megjelenítem az aktuális üzemmódomat a főzési folyamat során. A kijelző alatt található a programok listája. Mindegyiket a saját intuitív ikonja ábrázolja, amelyeket a forgógomb elforgatásával aktiválhatsz. A beállításom nagyon egyszerű és világos minden kezdő és már gyakorlott felhasználó számára.

Kukta
Kukta

Főzés közben a jelenléted nélkül dolgozom

Két funkciómat is nagyra értékelem, amelyekkel több időt takaríthatsz meg. Készítsd elő az erőleves, valódi házi készítésű gulyás vagy a szezonális gyümölcstorta alapanyagait, indítsd el a programot vagy állíts be más értékeket nekem, és az idő beállítása után nyugodtan pihenj le egy könyvvel vagy nézz meg egy filmet. A beprogramozott idő elteltével jelzem, hogy készen vagyok. A késleltetett indítási funkcióval még otthon sem kell lenned a működésemhez, ha hazaérsz a munkából vagy kirándulásból, kiválómeleg étellel várlak, amelyet a Keep Warm funkciónak köszönhetően közvetlenül az asztalon szolgálhatsz fel, hiszen akár 8 órán keresztül melegen tartja az ételt.

Számos praktikus kiegészítőm örömet okoz majd

Mivel a hálózati csatlakoztatás után megkezdem a működésemet, bárhova magaddal vihetsz! Ideális vagyok a háztartásban, házban, kempingben és röviden, bárhol, ahol van elektromos csatlakozás. Több konyhai készüléket és kiegészítőt is kiváltok. Az utazásra is gondoltam, ezért nagyszerű partner vagyok az összes elememmel. A főzéshez általában kanálra, keverőre, és mérőpohárra van szükségem, egy speciális betétet használok a pároláshoz. Az edény belső felülete tapadásmentes és vízzel könnyen megtisztítható.Az összes kiegészítőt elhelyezheted az edényben, becsomagolhatod és magaddal viheted. 

Kukta
Kukta

Fő a biztonság!

· Figyelemmel kísérem a magas hőmérsékletet az étel odaégésének elkerülése érdekében
·A belső hőmérséklet-érzékelővel automatikusan állítom be a fűtés intenzitását
·A burkolat megvéd a leforrázástól és garantálja a biztonságos kinyitást
·A nyomásszabályozó szelep kupakja megakadályozza az élelmiszerek letapadását
·A megbízható időzítőnek hála automatikusan kikapcsolok az idő letelte után
·A fedél okos zára lehetővé teszi, hogy csak zárás után induljon el a készülék
·A fedelempraktikus, hőszigetelt fogantyúval és kiváló tömítéssel rendelkezik
·A biztonsági úszószelep megakadályozza az edény kinyílását, ha nyomás van benne
·Intelligensen figyelem a belső nyomás állapotát
·Biztonságos nyomáson dolgozom
·Automatikusan felszabadítom a magas nyomást
·Engedélyezem a nyomáscsökkentő szelep kézi kiengedését
·Nagy stabilitást garantálok

Műszaki adatok

  • Pároló betét
  • Fém állvány
  • Kivehető tápkábel
  • Kiváló hőmérséklettartomány: 30-170 °C
  • A főzési folyamat több mint felével lerövidíti
  • Megtakarítja a főzéshez szükséges energiát

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Paraméterek

Típus

Típus Rizsfőző, Párológép, Kukta, Lassú főző, Multicooker, Joghurtkészítő

Űrtartalom

Űrtartalom 4 l

Funkciók

Funkciók Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Termosztát, Túlmelegedés elleni védelem, Kijelző, Auto kikapcsolás, Hőmérséklet szabályozás, Kivehető edény, Késleltetett indítás, Automatikus programok
Kiegészítők Kanál, Mérőedény, Gőzös

Díjak

Díjak Díj nélkül

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 000 W
Űrtartalom 4 l

Tárolók száma

Tárolók száma 1 db

Terméktulajdonságok és tartozékok

Záródás típusa Egy kezes

Funkciók

Ételkészítési funkciók Főzés nyomás alatt, Pirítás, Párolás, Sütés

Programok száma

Programok száma 14
Kód:  SENTH192
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SPR 3600WH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10