Oldal frissítése

SENCOR SPP 3200SS

5 4 értékelés
49 990 Ft

SENCOR SPP 3200SS

Ha a befőttek rajongója vagy, akkor biztosan hasznos segítőt jelent ez az eszköz. A Sencor digitális edény segítségével egész évben megőrizheted kedvenc gyümölcseid, zöldségeid vagy lekvárjai ízeit. Az edény kapacitása 27 liter, ami elegendő a 14 liter üveg egyszerű tartósításához. Ezen felül a fazék italok, szószok vagy levesek készítésére is felhasználható. Kiemelkedő tartozéka egy csap, mellyel italokat vagy szószokat lehet inni közvetlenül a fazékból. Az edény két előre beállított üzemmóddal van felszerelve, 5 perc és 12 óra közötti időzítővel rendelkezik, vagy a folyamatos működés aktiválható. A fokozatmentesen beállítható 30 és 100 ° C közötti termosztátnak köszönhetően a hőmérsékletet közvetlenül a főtt alapanyag szintjére is beállíthatod. Ne aggódj a biztonsága miatt. A fazék hőszigetelt fogantyúkkal és dupla biztonsági zárral rendelkezik.

A Sencor SPP 3200SS legfontosabb jellemzői

  • A Sencor digitális edény kapacitása 27 liter
  • Legfeljebb 14 liter üveget használhatsz benne
  • A befőző edény használható italok vagy szószok készítésére is
  • Beépített kifolyóval van felszerelve
  • A Sencor edény termosztáttal van felszerelve
  • Kettős biztonsági védelemmel rendelkezik

A Sencor SPP 3200SS előnyei

A Sencor higiénikus rozsdamentes acélból készül, amely megkönnyíti a karbantartást, és nincs hatással az ételek illatára vagy ízére. Ezenkívül automatikus hőmérséklet-szabályozással és hangjelzéssel van felszerelve, amikor a kívánt hőmérsékletet elérte. A fazékra helyezett fedélnek praktikus fogantyúja van. A Sencor edénynek kettős biztonsági funkciója is van - túlmelegedés elleni védelem alapjáratban és túlmelegedés elleni védelem. A Sencor 31,1 cm átmérőjű üvegedényeket képes kezelni.


Paraméterek

Típus

Típus Befőző edény

Űrtartalom

Űrtartalom 27 l

Funkciók

Funkciók Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Termosztát, Túlmelegedés elleni védelem, Kijelző, Hőmérséklet szabályozás

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 800 W
Lábas anyaga Rozsdamentes acél
Űrtartalom 27 l
Kód:  SENZH733
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SPP 3200SS
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05