Oldal frissítése

SENCOR SOI 3312WH Szájzuhany

3,0 4 értékelés
21 390 Ft

SENCOR SOI 3312WH Szájzuhany

Ústní sprcha

Szájzuhany

A Sencor szájhigiéniai felelőse vagyok, és első osztályú szájápolást biztosítok

    

Sencor SOI 3312WH

Javítok a fogak és a fogíny állapotán! Szájzuhanyként játékosan végzem a feladatomat és bejutok az olyan nehezen hozzáférhető helyekre, mint a fogközi területek, a fogíny vonala és a fogpótlások. Megszabadulok az ételmaradékoktól illetve a fogakon és a nyelven található lerakódásoktól is. Rendszeres használatommal egészségesebb fogínyt és természetesen fehér, ragyogó és különösen élettel teli fogakat érhetsz el. Továbbá az olyan problémákon is segítek, mint a fogínygyulladás vagy a parodontitisz , és hatékonyan távolítom el a fogszabályozó és a protézis szennyeződéseit is.

3 üzemmóddal és 5 nyomásszinttel dolgozom

Olyan vízáramot hozok létre, amely egy perc alatt 1400 impulzust generál, és 200-760 kPa nyomáson, egyáltalán nem irritáló módon mossa át a fogakat és a fogínyt. Minden felhasználót személyre szabottan szolgálok ki, mivel öt nyomásszint közül választhat, amellyel mind az új, mind a tapasztalt szájzuhany-felhasználók elégedettek lesznek. Továbbá három üzemmódot kínálok, hogy a teljes szájüreg alaposan megtisztuljon. A végeredmény megéri! A tiszta és egészséges fogak csak néhány kellemes lépésre vannak.

Az alábbi üzemmódok közül választhatsz:
1. Napi tisztítási mód
2. Íny masszázs mód
3. Frissítő üzemmód a frissítéshez és a felület tisztításához

Szájzuhany
Szájzuhany

A csomagomban 4 cserélhető fej található

A Sencor márka minden lehetséges szükségletedet figyelembe vette a funkcionális tulajdonságaim megalkotásakor! A 4 cserélhető tartozék használatával megtisztítom a fogak, a fogíny, a nyelv, a fogszabályozó, illetve a műfogsor területét is. Ehhez még az órádat sem szükséges nézegeted, hiszen két perc után automatikusan kikapcsolok, és a tisztítás során Quadpacer-rel dolgozom, ami két perc alatt négyszer figyelmeztet, hogy enyhe szünettel a következő fokozatba kerülök. 


4 cserélhető fej.

Standard fej - a mindennapos ápolás elengedhetetlen kelléke vagyok

Fej a fogszabályozóhoz - tökéletesen és kifejezetten kényelmesen tisztítom meg a rögzített fogszabályozót, műfogsort vagy koronát

Nyelvtisztító fej - a nyelv felelős azért a kémiai folyamatért, amely a kellemetlen leheletet okozza, így egy különleges tartozékot kínálok a nyelvrendkívüli ápolásához

Fej a fogüreg tisztításához - a fogak és a fogíny érzékeny lehet ok nélkül is, illetve a különféle belső vagy külső behatások miatt is, így ezzel az érzékenyen működő tartozékkal beférkőzök még az olyan nehezen elérhető helyekre is, mint a fogüregek

Szájzuhany
Szájzuhany

600 ml térfogat mellett is kompakt és könnyű

Nemcsak elegendő és praktikus kiegészítőm van, de van egy 600 ml-es tartályom is, amely a kategóriájában az egyik legnagyobb. Annak ellenére, hogy ilyen kapacitásom van, méretem még mindig csodálatosan szerény és súlyom alacsony. Tökéletesen illek egy kisebb fürdőszobába, és minden felhasználó örömét leli bennem. Tudom, hogy a kényelmes kezelés is fontos, ezért a Sencor ergonomikus fogantyúval látott el, amelynek 360° -ban elforgatható fúvókája van, hogy bárhova eljuthasson a szájába. Nagyon sok elvárásnak megfelelek, gyere és próbálj ki!

Műszaki adatok

  • 600 ml-es tartály
  • 3 tisztítási mód
  • 4 típusú cserélhető tartozék 2 személy számára
  • Percenként 1400 impulzus
  • 5 és 200–750 kPa közötti nyomásszabályozást kínál
  • Színes LED tisztító-üzemmód jelző

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Paraméterek

Tulajdonságok

Tartály térfogata 600 ml (0,6 l)
Tulajdonságok Időzítő, Tisztítási módok, Kijelző
Programok száma 3
Kód:  SENUS927
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8590669254927
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15