Oldal frissítése

A megrendelt termékeket biztonságosan átveheted az AlzaBox automatánk egyikében.

A reklamáció és a termék visszaküldési szolgáltatás változatlanul működnek.

Kedves Vásárlóink! Nagyon örülünk, hogy ilyen sokan választottak bennünket ❤️. Kérjük szíves türelmüket, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket a lehető leghamarabb kézbesítsük. Köszönjük! Az Alza.hu csapata 👍🏻.

SENCOR SOI 1102TQ

-21%
17 130 Ft
13 490 Ft
10 620 Ft áfa nélkül

SENCOR SOI 1102TQ

Sencor szájzuhany

Szájzuhany

A Sencor szájhigiéniai felelőse vagyok, és első osztályú szájápolást biztosítok

Sencor SOI 1102TQ

Javítok a fogak és a fogíny állapotán! Szájzuhanyként játékosan végzem a feladatomat és bejutok az olyan nehezen hozzáférhető helyekre, mint a fogközi területek, a fogíny vonala és a fogpótlások. Megszabadulok az ételmaradékoktól illetve a fogakon és a nyelven található lerakódásoktól is. Rendszeres használatommal egészségesebb fogínyt és természetesen fehér, ragyogó és különösen élettel teli fogakat érhetsz el. Továbbá azolyan problémákon is segítek, mint a fogínygyulladás vagy a faringitisz, és hatékonyan távolítom el a fogszabályozó és a protézis szennyeződéseit is. Három pasztell színben vagyok elérhető, biztosan remekül illek majd a fürdőszobádba.

Mit tudok?

Olyan vízáramot hozok létre, amely egy perc alatt többször pulzál, így intenzív, egyáltalán nem irritáló módon mossa át a fogakat és a fogínyt. Ennek eredménye hogy a fogak, a fogíny, a nyelv és az orrüreg alaposan tiszta lesz, amely kellemes érzést kelt a szájban. A fogkefe működése 3 üzemmódban nyilvánul meg, az akár 620 kPa nyomású előre beállított és szabályozható vízáramlás pedig biztosan mindenfelhasználó igényét kielégíti. Az egyes módok színes LED jelzőfénnyel világítanak, így mindig tudni fogod, hogy éppen melyik üzemmódot használod.

Sencor szájzuhany
Sencor szájzuhany

Az üzemmódjaim:

NORMAL

SOFT

PULSE, amely megjeleníti az akkumulátor állapotát


Nagyon sok tartozékom van, 5 cserélhető elemmel érkezem

A Sencor márka minden lehetséges szükségletedet figyelembe vette a funkcionális tulajdonságaim megalkotásakor! Az 5 cserélhető tartozék használatával megtisztítom a fogak, a fogíny, a nyelv, a fogszabályozó, a műfogsor illetve az orrüreg területét is. Ehhez még az órádat sem szükséges nézegeted, hiszen két perc után automatikusan kikapcsolok. Egyszerűen kellemes vagyok és hatékony!

Sencor szájzuhany
Sencor szájzuhany

Milyen tartozékaim vannak?

Standard fej - a mindennapos ápolás elengedhetetlen kelléke vagyok
Fej a fogszabályozóhoz - tökéletesen és kifejezetten kényelmesen tisztítom meg a rögzített fogszabályozót, műfogsort vagy koronát
Nyelvtisztító fej - a nyelv felelős azért a kémiai folyamatért, amely a kellemetlen leheletet okozza, így egy különleges tartozékot kínálok anyelvrendkívüli ápolásához
 


Fej a fogüreg tisztításához - a fogak és a fogíny érzékeny lehet ok nélkül is, illetve a különféle belső vagy külső behatások miatt is, így ezzel az érzékenyen működő tartozékkal beférkőzök még az olyan nehezen elérhető helyekre is, mint a fogüregek
Fej az orrüreg tisztításához - legyen szó allergiáról, egy szabadtéri építkezésen zajló munkavégzésről vagy egyszerűen csak egyvadbiciklis túráról, mindez rengeteg koszt, allergént és port juttat az orrba. Nincs szükségem egyéb kiegészítőre, gondoskodom az orrod átmosásáról.

Sencor szájzuhany
Sencor szájzuhany

Tökéletesen kifinomult az alakom a kényelmes használat érdekében!

A szokványos szájzuhanyokat egy víztartályhoz csatlakozó tömlővel készítik el. Ez nagyon sok helyet foglal a fürdőszobában és egyáltalán nem ideális utazásokhoz. A Sencor márka erre is gondolt, így tehát egy eltávolítható víztartállyal készítette el a készülékemet, amelyet mindkét oldalról megtölthetsz. 150 ml-es lenyűgöző térfogatot kínál a szájvíznek vagy a sima víznek. További előnyöm, hogy igazán alacsony tömeggelrendelkezem, csendes a működésem és ergonomikus kialakításomnak köszönhetően mindenki kezébe kényelmesen illeszkedem, tehát a lehető legkönnyebb a használatom. Egy akkumulátor található a házamban, amely segítségével 14 napig üzemképes vagyok mindennapos használat esetén, és bátran becsomagolhatsz a bőröndbe és elvihetsz magaddal az útra is!

Fontos információ

  • 5 cserélhető tartozék
  • újratölthető akkumulátor
  • legfeljebb 14 napos üzemidő
  • 3 tisztítási mód
  • ergonomikus markolat
  • hálózati adapter
Sencor szájzuhany

4,4
15 vásárló értékelte
100+
vásárló már megvásárolta
80 %
vásárló ajánlja

Paraméterek

Típus

Típus Szájzuhany

Tulajdonságok

Tartály térfogata 150 ml (0,15 l)
Funkciók Időzítő
Programok száma 3
Tápellátás Akkumulátoros
Fúvókák száma a csomagban 5
Kód:  SENES866
Garancia: 24 hónap (Statisztikai számjel 12)
Termékszám:  SOI 1102TQ
P-DC1-WEB20