Oldal frissítése

SENCOR SOH 3209WH

4,6 65 értékelés
37 990 Ft

SENCOR SOH 3209WH

A SENCOR SOH 3209WH elektromos olajradiátort jó szolgálatot tesz olyan helyeken, ahol fűtésre van szükség, ám nincs hagyományos fűtőrendszer. Elegáns fehér formatervezésének és csendes működésének köszönhetően nem csak beszélgetéseknél jön jól, de akár irodákban vagy a hálószobában is. A SENCOR SOH 3209WH radiátor fűtőszála és 2000W-os teljesítménye kellemes meleget csinál bárhol, ahol csak szeretnéd.

A SENCOR SOH 3209WH radiátor legfőbb jellemzői

  • Nem igényel karbantartást és zajtalanul működik
  • Túlmelegedés, felborulás és fagyás elleni védelem
  • Egyszerű kezelés
  • 9 fűtőszál, 2000 W teljesítmény
  • Nagy hőmegtartó képesség
  • Az olajat a SENCOR SOH 3209WH radiátor teljes élettartama alatt nem szükséges cserélni

A SENCOR SOH 3209WH kezelése egyszerűbb, mint gondolnád

A SENCOR SOH 3209WH-t mindenki tudja kezelni. A tekerőgomb segítségével állítsd be a kívánt hőmérsékletet, a többiről pedig majd a radiátor gondoskodik. Továbbá a magas hőmegtartó képességének köszönhetően a készülék még a kikapcsolást követően is hosszú időn keresztül tartja a meleget. Az olajcsere miatt sem kell aggódnod, ugyanis nem lesz rá szükség a radiátor teljes élettartama alatt. A még felhasználóbarátabb használat érdekében a készülék 4 görgővel, fogantyúval, és a kábel tárolására alkalmas tárolóhellyel lett felszerelve.

Biztonság mindenek előtt

A SENCOR számos biztosítékkal látta el a terméket, így zajmentesen használható éjszaka a hálószobában is. A túlmelegedéstől a különáll fűtőszálak szabadalmaztatott szerkezete védi a radiátort. A biztosíték kikapcsolja a készüléket, mielőtt az túlmelegedne. A SENCOR SOH 3209WH továbbá fagyás elleni funkcióval is rendelkezik.


Paraméterek

Fűtés típusa

Fűtőrendszer típusa Elektromos

Alkalmas

Alkalmas Lakásba, Házba

Tulajdonságok

Elhelyezés Földre
Tulajdonságok Működést jelző fény
Energiafelhasználás 2 000 W
Fűtési teljesítmény 2 000 W
Teljesítményszintek száma 3

Funkciók

Funkciók Felborulás elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Anti-Freeze, Teljesítmény szabályozó

Szín

Szín Fehér

Méret

Magasság 64,2 cm
Szélesség 44 cm
Mélység 24 cm

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  SENER418
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SOH 3209WH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20