Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SENCOR SOC 1102TQ Szónikus fogkefe

4,6 40 értékelés
13 590 Ft

SENCOR SOC 1102TQ Szónikus fogkefe

Sonický kartáček Sencor

Szónikus elektromos fogkefe

Nagyszerű szónikus segítőtárs vagyok a Sencor márkától.

Sencor SOC 1102TQ

A segítségemmel mindig tökéletesen tiszták lehetnek a fogaid. Egy nagyon különleges készülék vagyok, ugyanis nem hanghullámmal, hanem rezgésekkel tisztítom meg a fogakat. Ezeket a rezgéseket szuperszonikus frekvenciából nyerem, amely segítségével megbízhatóan távolítom el a lepedéket és a szennyeződéseket. Nagy sebességű rezgésekkel képzek habot a fogkrémből és juttatom be azt a fogközi területekre. Ezáltal 75%-al hatékonyabbfogmosást biztosítok egy hagyományos fogkeféhez képest, mindezt csupán néhány perc alatt.

Sencor szónikus fogkefe

41 000 forgómozgás egy perc alatt?



Pontosan ennek a sebességnek megfelelően alakítottak ki. 10 elérhető sebesség üzemmódját kínálom. A legelső üzemmód a szónikus fogmosásban még újoncoknak számító felhasználóknak ajánlott, azonban a további módok biztosan kielégítenek bármilyen felhasználói igényt. Még a memóriám is nagyszerű! Képes vagyok bármilyen üzemmódot megjegyezni és automatikus elindítani a bekapcsoláskor. Egyetlen egy gombbal beállíthatsz, LEDjelzőfénnyel tájékoztatlak annak indulásáról.


Quadpacer időzítővel érkezem

Ez az időzítő az, amely igazán intelligens készülékké tesz. A fogmosás alatt négy rezgő figyelmeztetéssel tájékoztatom a felhasználót, hogy válthat az egyes szájrészek tisztítása között. Majd a két perc letelte után automatikusan kikapcsolok. Ez még nem minden, hiszen a fogkefefej különleges vibráló mozgást végez. A felfelé és lefelé irányuló mikro-tisztítómozgás gondoskodik a tökéletes végeredményről és az egészségesfogínyről. Másik előnyöm, hogy működésem nagyon csendes, elférek a kezekben és használhatsz akár fürdés vagy zuhanyozás közben is.

Elektromos szónikus fogkefe
Sencor szónikus fogkefe

Egyetlen töltéssel 45 napig tökéletesen funkcionálok!

Továbbá a világ bármely pontján feltöltheted az akkumulátoromat, ez főként a kifogástalan utazótokomnak köszönhető. Feltölthetsz fali konnektor segítségével, vagy a laptopoddal egy klasszikus USB kábel használatával. A tok két fogkefefejjel érkezik, az egyik helyére bepakolhatsz egy kisebb méretű fogkrémet is.

Fontos információ

  • szónikus fogmosás
  • USB töltés
  • Quadpacer időzítővel
  • 41 ezer mozgás percenként
  • 10 sebesség
  • 45 napos üzemidő
Sonický kartáček Sencor

Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Szónikus
Rendeltetés Felnőtteknek
Mozgások száma/perc 41 000 mozgások/perc
Üzemmódok száma 10

Funkciók

Funkciók Időzítő, Akkumulátor kijelző

Sorozat szerint

Sorozat Sencor SOC

Csomag tartalma

Fejek száma a csomagban 2 db
Töltők száma 1 db
Kód:  SENSO102
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SOC 1102TQ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10