Oldal frissítése

SENCOR SOC 1100SL Szónikus fogkefe

4,5 43 értékelés
13 290 Ft

SENCOR SOC 1100SL Szónikus fogkefe

Sonický kartáček Sencor

Szónikus elektromos fogkefe

Nagyszerű szónikus segítőtárs vagyok a Sencor márkától.

Sencor SOC 1100SL

A segítségemmel mindig tökéletesen tiszták lehetnek a fogaid. Egy nagyon különleges készülék vagyok, ugyanis nem hanghullámmal, hanem rezgésekkel tisztítom meg a fogakat. Ezeket a rezgéseket szuperszonikus frekvenciából nyerem, amely segítségével megbízhatóan távolítom el a lepedéket és a szennyeződéseket. Nagy sebességű rezgésekkel képzek habot a fogkrémből és juttatom be azt a fogközi területekre. Ezáltal 75%-al hatékonyabb fogmosást biztosítok egy hagyományos fogkeféhez képest, mindezt csupán néhány perc alatt.

Sencor szónikus fogkefe

41 000 forgómozgás egy perc alatt?



Pontosan ennek a sebességnek megfelelően alakítottak ki. 10 elérhető sebesség üzemmódját kínálom. A legelső üzemmód a szónikus fogmosásban még újoncoknak számító felhasználóknak ajánlott, azonban a további módok biztosan kielégítenek bármilyen felhasználói igényt. Még a memóriám is nagyszerű! Képes vagyok bármilyen üzemmódot megjegyezni és automatikus elindítani a bekapcsoláskor. Egyetlen egy gombbal beállíthatsz, LED jelzőfénnyel tájékoztatlak annak indulásáról.


Quadpacer időzítővel érkezem

Ez az időzítő az, amely igazán intelligens készülékké tesz. A fogmosás alatt négy rezgő figyelmeztetéssel tájékoztatom a felhasználót, hogy válthat az egyes szájrészek tisztítása között. Majd a két perc letelte után automatikusan kikapcsolok. Ez még nem minden, hiszen a fogkefefej különleges vibráló mozgást végez. A felfelé és lefelé irányuló mikro-tisztítómozgás gondoskodik a tökéletes végeredményről és az egészséges fogínyről. Másik előnyöm, hogy működésem nagyon csendes, elférek a kezekben és használhatsz akár fürdés vagy zuhanyozás közben is.

Elektromos szónikus fogkefe
Sencor szónikus fogkefe

Egyetlen töltéssel 45 napig tökéletesen funkcionálok!

Továbbá a világ bármely pontján feltöltheted az akkumulátoromat, ez főként a kifogástalan utazótokomnak köszönhető. Feltölthetsz fali konnektor segítségével, vagy a laptopoddal egy klasszikus USB kábel használatával. A tok két fogkefefejjel érkezik, az egyik helyére bepakolhatsz egy kisebb méretű fogkrémet is.

Fontos információ

  • szónikus fogmosás
  • USB töltés
  • Quadpacer időzítővel
  • 41 ezer mozgás percenként
  • 10 sebesség
  • 45 napos üzemidő
Sonický kartáček Sencor

Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Szónikus
Rendeltetés Felnőtteknek
Mozgások száma/perc 41 000 mozgások/perc
Üzemmódok száma 10

Funkciók

Funkciók Időzítő, Akkumulátor kijelző

Csomag tartalma

Fejek száma a csomagban 2 db
Töltők száma 1 db
Kód:  SENSO100
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SOC 1100SL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20