Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SENCOR SOC 0911RS Gyermek szonikus fogkefe

4,7 27 értékelés
13 290 Ft

SENCOR SOC 0911RS Gyermek szonikus fogkefe

Dětský sonický kartáček Sencor

Gyerek elektromos szónikus fogkefe

Nagyszerű Sencor szónikus fogkefe vagyok, remek partner a gyermekeknek.

Sencor SOC 0911RS

Segítségemmel a gyerekek is megszeretik a fogmosást! Különleges vagyok, mert nem ultrahangos rezgéseket, hanem szónikus rezgéseket alkalmazok. Ezt egy különleges szónikus technológiával érem el, amely megbízhatóan és gyengéden távolítja el a lepedéket és a szennyeződéseket a gyermekek fogáról. Szupergyors rezgésekkel habbá alakítom a fogkrémet, bejuttatom azt a fogközi területekre és többszörösen hatékonyabb fogmosástbiztosítok mindösszesen két perc alatt egy hagyományos kézi fogkeféhez viszonyítva. A gyerkőcöknek szinte nem is kell erőt kifejteniük a fogmosáshoz. Rendkívül könnyedén és eredményesen tisztítom meg a fogakat. 3 játékos színnel és csodálatosan szép, gyermekeknek tetsző dizájnnal keltem fel az emberek figyelmét.

Sencor gyermek szónikus fogkefe

Egy perc alatt 26 000 tisztítómozgás?

A gyermekek fiatal fogára való tekintettel végzek alapos tisztítást. Két elérhető üzemmódot kínálok, ezek a CLEAN és a SENZITIVE üzemmódok, így páratlanul alkalmazkodom minden gyermek igényeihez. Az előbbi mód nagyszerű választás a mindennapos fogmosáshoz, míg a második kíméletes fogmosást nyújt az érzékeny fogakkal rendelkező és a szónikus fogmosással még ismerkedő lurkóknak. Nagyszerűmemóriával büszkélkedhetek, és megjegyzem a legutolsó használt üzemmódot a további használatok alkalmával is. Színes LED fényekkel világítok mindkét üzemmódban a fogmosás közben, így még érdekesebb vagyok a gyermekek számára, a használatomhoz pedig elegendő egyetlen gombot megnyomod.


Intelligens Quadpacer időzítővel érkezem

Ezzel az időzítővel igazi szuperhős leszek a gyermek fogkefék között. Négy gyengéd rezgőmozgással figyelmeztetem a gyerekeket fogmosás közben, hogy válthatnak az éppen tisztított területek és oldalak között. A fogkefe feje speciális rezgéseket bocsájt ki a felfelé és lefelé irányuló mikro-tisztítómozdulatokhoz, így mindig kifogástalan végeredményt nyújtok és hozzájárulok a gyermekek fogának egészségéhez. További előnyöm,hogy nagyon csendes a működésem, az ergonomikus markolat tökéletesen illik a gyerekek kezébe még fürdés vagy zuhanyzás közben is.

Sencor gyermek szónikus fogkefe
Sencor gyermek szónikus fogkefe

Egyetlen töltéssel 15 napos üzemidővel bírok!

Egyetlen töltéssel 15 napos üzemidőt bírok ki napi kétszeri használat esetében. Egy állapotjelző fénnyel tájékoztatlak, hogyha lemerülőfélben vagyok, vagy hogyha teljesen feltöltöttél.

Fontos információ

  • 2 előre beállított program
  • 26 000 tisztítómozgás percenként
  • Quadpacer időzítő
  • 6-12 éves gyermekek számára alkalmas
  • 15 napig tart a töltöttség
  • LED kijelzővel
  • ergonomikus markolat
  • vízálló védelem
Dětský sonický kartáček Sencor

Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Szónikus
Rendeltetés Gyerekeknek
Mozgások száma/perc 26 000 mozgások/perc
Üzemmódok száma 2
Mobilalkalmazás Alkalmazás nélkül

Funkciók

Funkciók Időzítő, Akkumulátor kijelző

Sorozat szerint

Sorozat Sencor SOC

Csomag tartalma

Fejek száma a csomagban 2 db
Töltők száma 1 db
Kód:  SENZK957
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SOC 0911RS
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15