Oldal frissítése

Sencor SNB 4303BK Nutridrink

4,7 94 értékelés
22 990 Ft

Sencor SNB 4303BK Nutridrink

A SENCOR SNB 4303BK kiválóan használható levesek, bébiételek, főzelékek, koktélok, smoothie-k és egyéb italok készítéséhez. A biztonsági mechanizmus csak helyes összeszerelés esetén engedélyezi az indítást. A turmixgép emellett csúszásmentes talpakkal és Tritan anyaggal is rendelkezik. A hatélű rozsdamentes acél kés, titán bevonattal tökéletesen felaprítja a gyümölcsöket és zöldségeket, miközben kinyeri a fontos vitaminokat és ásványi anyagokat és korlátozza az elkészített italok oxidációját. A levehető alkatrészek mosogatógépben is elmoshatók. A készülékhez jár két pohár a koktélok szállításához, egy ivócsőrös fedél és egy tömítő fedél is.

Legfontosabb jellemzők

  • Ideális levesek, bébiételek, főzelékek, koktélok, valamint smoothie-k készítéséhez
  • Egész gyümölcsöket, zöldségeket, dióféléket, magokat és más szuper-alapanyagokat kever össze
  • A levehető alkatrészek mosogatógépben is elmoshatók 
  • A biztonságos használatért felelősek a csúszásmentes talpak és a mechanizmus, amely csak helyes összeszerelés esetén engedélyezi az indítást
  • Bisfenol A-tól mentes anyagok
  • Poharak az italok szállításához

Tartozékok:
2 pohár 0,8 és 1 literes űrtartalommal, ivócsőrös fedél, tömítő fedél

Miért is jó a smoothie?

Bizonyára már sok helyen hallottad, hogy milyen egészséges a smoothie-k fogyasztása. Ez pedig nagyon is igaz! Smoothie-t bármikor fogyaszthatsz, tökéletes reggelire vagy a nap bármely szakaszában. Belerakhatsz számos jótékony hatású alapanyagot és folyékony formájának köszönhetően, több gyümölcsöt és zöldséget tudsz bevinni a szervezetedbe, mintha egészben kéne megenned őket. A gyümölcsök és zöldségek jól kiválasztott kombinációja energiát és vitamint ad egész napra, segít a méregtelenítésben és a súlyvesztésben is. A tápláló koktélok javítják az alvás minőségét, segítik az emésztést, valamint támogatják a szervezet regenerálódását sportolás után.

Paraméterek

Teljesítmény és sebesség

Teljesítmény 1 000 W
Maximum fordulatszám 20 000 ford/perc
Sebességfokozat 1

Tulajdonságok

Alkalmas Leveskészítésre, Smoothiehoz, Pürékészítésre
Tartály térfogata 1 l
Edény anyaga Tritán

Kiegészítők

Kiegészítők Hordozható palack
Tárolók száma 2 db
Kód:  SEMS002
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  41005433
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10