Oldal frissítése

Sencor SMS C203V

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sencor SMS C203V

Hovatovább a vállalati prezentációk szerves részévé válik a minőségi vetítővászon, amelyre kivetítheted munkádat nagyobb közönség számára. Ezt észben tartja a Sencor vállalat is, amely bemutatja SMS C203V vetítővásznát. A vászonnak köszönhetően előadásaid egy újabb szintre léphetnek, te pedig learathatod erőfeszítésed babérjait. A vászon széleskörű felhasználási lehetőségekkel rendelkezik. Felhasználható fényképek kivetítéséhez, részese lehet a házimozi rendszernek, vagy új méretet adhat a számítógépes játékok játszásának.

A vászon felhasználásának módja csak rajtad múlik. Kicsomagolás után elég az acéltubust a falra vagy a mennyezetre erősíteni, meghúzni a praktikus fogantyút és lehúzni a vetítővásznat. A vászon mérete 203 x 152 cm, amely elegendő helyet biztosít a vetítő képének. A vetítés befejeztével elég megrántani a fogantyút és a vászon visszacsavarodik, így nem lesz útban.

 

Paraméterek

Kialakítás

Vászon típusa Rolós

A vászon méretei

Képátló 100 " (254 cm)
Oldalarány 4:3
Kód:  WX710f
Termékszám:  SMSC203V
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05