Oldal frissítése

SENCOR SMS 7000BK

4,8 6 értékelés
28 690 Ft

SENCOR SMS 7000BK

image_product

Sencor SMS 7000BK borotva


SMS 7000BK

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


image_product
image_product

Tökéletesítsd megjelenésed a Sencor SMS 7000BK borotvával

Tökéletesen ápolt megjelenést érhetsz el a Sencor SMS 7000BK borotvával. A rozsdamentes acél pengékkel ellátott 3 borotvavágó kés biztosítja a sima borotválkozást, amely erősségével, tartósságával és nagy élettartamával tűnik ki, míg a titán bevonattal ellátott trimmelővel a pajesz, a bajusz vagy a szakáll nyírása is megoldható. A nagy teljesítményű motor nagyszerű munkát végez, csakúgy, mint a beépített 2500 mAh-s akkumulátor, amelyet különösen a 3 órás üzemidőben fogsz észrevenni! A praktikus Direct Drivetechnológia lehetővé teszi, hogy a készüléket az akkumulátor töltése közben is működtetheted, így időt takaríthatsz meg. Vékony, ergonomikus formájának köszönhetően a gép tökéletesen illeszkedik kezedbe, és megakadályozza a csúszást. Egy teljes feltöltés körülbelül 3,5 órát vesz igénybe.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


image_product
image_product

Vágóegység a precíziós munkához

A tökéletes ápoláshoz, a pajesz igazításához, a bajusz vagy a szakáll vágásához biztosan örömmel fogadadod a tartozék részét képező vágófejet. Csak cseréld ki a borotvafejre, majd élvezd a precíz munkát és a tökéletes végeredményt a penge titán bevonatának köszönhetően.

A vékony, ergonomikus gép tökéletesen illeszkedik a kézbe

árajánlat

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

image_product
image_product

Pontos és sima borotválkozás rozsdamentes acél pengékkel

A tökéletes borotválkozás egyenesen arányos a borotva vágóélével. Ezért a Sencor a borotvafejeket kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült tartós anyaggal látta el. Mindez jelentősen megnöveli az élettartamukat, és könnyebbé teszi ápolásukat is. Az elhasználódott pengéket újakra lehet cserélni, amelyek külön megvásárolhatók. A borotvafej karbantartása egyszerű, az üreges kamrának köszönhetően a szakáll könnyen alakítani. Az alaposabb tisztításhoz egyszerűen vedd ki a fejet a tartóból, majd kefével távolítsdel a szennyeződéseket.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

image_product
image_product

Praktikus Direct Drive technológia

A Direct Drive technológia különösen akkor nagyszerű, ha a készülék lemerülése után is folytatni szeretnéd a borotválkozást. Csak csatlakoztasd, és máris indulhatsz a külső használatra, anélkül, hogy megvárnád, amíg teljesen feltöltődik. A beépített akkumulátor igazán tisztességes, 2500 mAh kapacitással büszkélkedhet, így teljes feltöltéssel 180 percig tart. Egy teljes feltöltés 3,5 órát vesz igénybe.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

image_product
image_product

Az áttekinthető LED kijelző folyamatosan tájékoztat

A készülék testén található megvilágított LED-kijelző egyértelműen tájékoztat a készülék állapotáról, legyen szó az akkumulátor aktuális töltöttségi szintjéről, a tisztításhoz szükséges jelzésről vagy az akkumulátor alacsony töltöttségi szintjének jelzéséről. Így mindig tudni fogod, hogy mennyi ideje van még a borotvának és neked. Érdemes megemlíteni a biztonsági zár vagy utazási zár funkciót, amely megakadályozza a gép véletlen elindulását, amelyet különösen akkor fogsz értékelni, ha hordozod/szállítod. Akijelzőn megjelenik a zár szimbólum is.

Könnyű karbantartás és öntisztító képesség

árajánlat

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A csomagban a következőket találod

GILETTE ProGlide borotva

Borotválkozó pengék

Trimmelő

Tisztítókefe

Micro USB töltőkábel

USB töltőadapter

Szövet tok


    Paraméterek

    Típus

    Típus Férfi
    Terület Arc

    Terület

    Terület Arc

    Borotvarendszer

    Borotva mechanizmus Körkéses

    Tápellátás

    Tápellátás Hálózati, Akkumulátor
    Működési idő 180 perc
    Töltési idő 3 óra

    Funkciók és tulajdonságok

    Funkciók és tulajdonságok Elöblíthető, Digitális kijelző, Gyorstöltés

    Ajánlott

    Ajánlott Száraz borotváláshoz

    Szín

    Szín Fekete

    Elemek

    Elemek típusa Li-ion újratölthető
    Elemek száma 1 db
    Kód:  SENHS265
    Jótállás: 24 hónap
    Termékszám:  SMS 7000BK
    Linkek: Gyártó honlapja:

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB15