Oldal frissítése

Sencor SMS 3011BL

1,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sencor SMS 3011BL

Tökéletesen simára borotvált arca az egyik fő erőssége minden igaz ember. Élvezze az egyszerű borotválkozást szinte bárhol. Bőre mindig finoman borotvált, és akkor nem kell aggódnia, fájdalmas irritációt. Shaver műhelyéből cég Sencor hozza meg a kezét a készülék, amely egyesíti a magas minőségű munka és az alacsony ár.

Legfontosabb jellemzők

  • Nélkül is használható a hálózati kábel
  • Egyszerű töltés USB-n keresztül
  • Lehetséges, hogy válassza ki a szükséges feszültséget
  • Az integrált zárral véletlen pusztulás
  • Ergonomikus forma a jobb tapadás
  • Nagyon csendes működés

csendes borotválkozás

Ez az egyedülálló készülék borotválja használata nélkül a hálózati kábelt. Tedd eszközt beépített akkumulátor, amely garantálja akár 45 perc borotválkozás. Egy teljes feltöltéssel meg kell várni, mindössze 8 óra. Energia pótolta az USB 2.0 vagy 3.0 port a számítógépen, például. Az ergonómikus forma a készülék tökéletesen illeszkedik a kézbe. Sami kiválaszthatja által generált feszültség mozgása intervallum 100-240 V Elvégzése után egyszerűen biztosítja készülék zárral, hogy megakadályozza a véletlen indítás. Biztosan hatni nagyon csendes borotva és borotválás tökéletesen megfelel.

Paraméterek

Borotvarendszer

Borotva mechanizmus Rezgőkéses

Tápellátás

Tápellátás Elemes
Működési idő 44,12 perc
Töltési idő 7,84 óra

Szín

Szín Kék
Kód:  EAV2334o
Termékszám:  41000270
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05