Oldal frissítése

Sencor SMM 3080

4,6 21 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sencor SMM 3080

A Sencor SMM 3080 tükör egy speciális kozmetikai tükör, amelyet férfiak, nők és tinik arcápolásához terveztek. A napi arcápolás nélkülözhetetlen kelléke egy olyan tükör, amelynek a segítségével alaposan meg tudod vizsgálni a bőröd állapotát, és ha kell, a megfelelő kezeléseket is meg tudod tenni. Gyakran jelent problémát, hogy a fürdőszoba foglalt, vagy csak egy gyengén megvilágított tükröd van, vagy nehezen hozzáférhető a tükör. Mind az összes problémára megoldást jelent a Sencor SMM 3080 tükör! Használhatod kényelmesen, a szobában ülve, hiszen tökéletes a háttérvilágítása és háromszorosra nagyít. Ez a tükör megbízható segítséged lesz a mindennapos sminkelésnél is!
A tükör átmérője 21 cm, és a kétoldalas kialakítás lehetővé teszi, hogy az egyik oldalon egy háromszoros nagyítású tükröd legyen. A tükör LED háttérvilágítással rendelkezik, amely gondoskodik a gazdaságos üzemeltetésről. A háttérvilágítás három fokozatban állítható - alacsony, közepes és magas fényerő. Ez a pótolhatatlan segítőtárs avízszintes tengely körül forgatható, a be- és kikapcsolás valamint a háttérvilágítás egyszerűen, érintéssel vezérelhető.A tükör szép, krómozott kivitelezésű, így biztosan illeszkedni fog bármely szoba berendezési tárgyai közé. Díszítheti a hálószobát, a fürdőszobát, vagy akár egy tini szobáját is. Tedd teljessé a mindennapi arcápolást ezzel a praktikus tükörrel!
Tulajdonságok:
Átmérő:
21 cm
Kivitelezés:
Kétoldalas, egyik oldala háromszoros nagyítással
A háttérvilágítás típusa:
LED
A háttérvilágítás fényerőszintjei:
Alacsony, közepes és nagy fényerő
Fogyasztás:
Max. 5W
Vezérlés típusa:
Érintéssel
Vízszintes tengely körül forgatható-e:
Igen
Kivitelezés:
Krómozott
Áramellátás:
Hálózati
Mérete (szélesség x mélység x magasság):
270 x 140 x 390 mm
Tömeg:
1,4 kg

Kód:  EAT5296e
Termékszám:  SMM3080
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10