Oldal frissítése

Sencor SKS 5305 konyhai mérleg

4,5 70 értékelés
6 790 Ft

Sencor SKS 5305 konyhai mérleg

A Sencor SKS 5305 egyedi konyhai mérleg nem hiányozhat egyetlen konyhából sem. A minden szakács számára nélkülözhetetlen mérleg 5 kg-ig mér, 1 g-os pontossággal. A mért eredmény a nagy méretű, háttérvilágítással is rendelkező LCD-kijelzőn tekinthető meg, amely jelzi az elem kimerülését és a túlterhelést is. A még pontosabb mérést 4 precíziós szenzor segíti
A mérleg speciális tára funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a mérőedény súlya nélkül mérhesd az alapanyagokat vagy egyenként add hozzá őket. A mérleg könnyen irányítható érintőgombjaival. Inaktivitás érzékelése esetén automatikusan kikapcsol, így az elemek hosszabb életűek lesznek.
A mérleg rozsdamentes acélból készült felülete biztosítja, hogy könnyedén és higiénikusan tisztán tarthasd. A mérleg ultra vékony kivitelben, időt állóacélból készült (14 mm magas). A csomag  két 3V lítium elemet is tartalmaz.
Műszaki adatok:
Jellemzők:Ultra vékony design (magassága csak 14 mm)Rozsdamentes acél felület a könnyű és higiénikus tisztántartás érdekébenExtra nagy LCD-kijelző kontrasztos háttérvilágítássalMérés közbeni nullázás (tára)Fokozatos adagolás4 precíziós érzékelő a még pontosabb mérés érdekébenVálasztható mértékegység (g / ml)Gyenge elem és méréshatár-túllépés figyelmeztetésAutomatikus kikapcsolás inaktivitás érzékelése esetén Méréshatár:
5 kg, 1 g pontossággal
Áramellátás:
2 x 3V CR2032 lítium elem
Méret:
160 x 230 x 14 mm
Tömeg: 480 g

Paraméterek

Típus

Típus Digitális
Rendeltetés Konyhai
Kivitel Zsebméretű
Design Klasszikus

Tulajdonságok

Max. kapacitás 5 kg
Mérés pontossága 0 g
Mértékegység Gramm, Milliliter
Tulajdonságok Érintéses vezérlés
Funkciók TARE, Mértékegység választás, Automatikus kikapcsolás, Aquatronic

Anyag

Anyag Fém

Szín

Szín Ezüst

Méret

Szélesség 16 cm
Magasság 1,4 cm
Mélység 23 cm

Csomagolás

Csomag tartalma Elem/akkumulátor

Akkumulátor

Elemek típusa CR2032
Elemek száma 2 db
Kód:  EAV414
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SKS5305
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15