Oldal frissítése

Sencor SKS 5028RS rózsaszín

4,9 14 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sencor SKS 5028RS rózsaszín

A Sencor SKS 5028RS egy kiváló segítővé válhat minden konyhában. Ez a modern konyhai mérleg egyszerűvé teszi a főzést, és mindig biztosítja a remek eredményt. Az alap kiváló minőségű, edzett biztonsági üvegből készült.  
A mérési súlyhatár 5 kg, 1 grammos mérési pontossággal.  Az értékek könnyen leolvashatóak a nagy LCD kijelzőről. Az ügyes rendszernek köszönhetően könnyedén meghatározhatja a víz és tej térfogatát milliliterben, a szilárd hozzávalókat pedig grammban vagy fontban. A mérés maximális pontosságát 4 integrált érzékelő biztosítja. A fokozatos hozzáadás és a tartály súlyának nullázása is hasznos funkciók.
Vitathatatlan előnye, hogy használata kényelmes, mindenki számára egyszerű kezelést biztosít. A beállításokat könnyíti a hosszú élettartamú érintős irányító szenzorok. A készülék tápellátását egy 3 voltos elem biztosítja, amelynek állapotáról effektív indikátorok tájékoztatnak. Minden csomagban található elem. Túlterhelés esetén a készülék értesíti Önt. Tétlen állapotban az energiatakarékos funkciónak köszönhetően a készülék automatikusan kikapcsol 60 másodperc után.

Értékelni fogja a kompakt méretet, a karcsú kialakítást és a stílusos, színes külsőt.
Legfőbb tulajdonságai:

  • Érintős irányító szenzorok
  • Nullázó funkció
  • 4 érzékelő a nagyobb mérési pontosság érdekében

Műszaki adatok:
Maximális terhelhetőség:
5 kg
Pontosság:
1 g
Áramellátás:
1 x 3 V-os lítium elem
Színe:
rózsaszín
Méretek:
201 x 184 x 16 mm

 

Tömeg:

0,49 kg

Paraméterek

Szín

Szín Rózsaszín

Méret

Szélesség 20,1 cm
Magasság 1,6 cm
Mélység 18,4 cm

Akkumulátor

Elemek típusa CR2032
Elemek száma 1 db
Kód:  EAV420h
Termékszám:  SKS5028RS
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10