Oldal frissítése

SENCOR SHS 3000BK

5 1 értékelés
6 090 Ft

SENCOR SHS 3000BK

Tökéletes hullámok fáradtság nélkül. A(z) Sencor által tervezett hajgöndörítő vas ügyes segítőtárs az olyan nők számára, akik varázslatos hullámokat szeretnének de nincs kedvük fodrászhoz menni. Fejének átmérője 19 mm, ami azt jelzi, hogy a széles hajsütők közé tartozik. A nagyobb lokniktól a lazább hullámokig bármilyen frizurát elkészíthetsz vele. Villámgyors felmelegedési ideje is nagyon szimpatikus tulajdonsága. A(z) SENCOR SHS 3000BK alapvetően 60 s elteltével készen áll a bevetésre. A hibátlan hajkoronához a hajunk aktuális állapotához optimális hőmérsékletet kell beállítanunk. Fontos, hogy finomabb haj esetén alacsonyabb hőfokot, míg a vastagabb szálúra magasabb hőfokot válasszunk.

  • Hideg csúcs
  • Hőmérséklet fokozatot száma: 2
  • Felmelegedési ideje: 60 s
  • Az automatikus kikapcsolás funkció nagy biztonságot nyújt
  • Vezetékének hossza: 1,7 m
  • A hajsütővas átmérője: 19 mm

A(z) SENCOR SHS 3000BK hajgöndörítő biztonsági funkciói

A hajsütővas egyik nagy előnye, hogy a vége hideg, így biztos nem fogod megégetni az ujjad. A csomagolás tartalma (a készüléken kívül): Hajkefe. Tehát frizurádnak csak kreativitásod szabhat határt. Automatikus kikapcsolás funkcióval is rendelkezik, így nem probléma ha bekapcsolva felejted. A(z) 1,7 m hosszú vezeték kényelmes használatot biztosít. Ezzel a hajsütővel nem kell a konnektor mellett állnod. Modern kivitele már csak hab a tortán.

Paraméterek

Tulajdonságok

Bemelegedési idő 60 s
Teljesítményfelvétel 400 W
Hőmérséklet fokozatok száma 2
Kábel hosszúsága 1,7 m
Átmérő 19 mm

Működés és kiegészítők

Tartozék típusa Hajkefe
Működés és kiegészítők Automatikus kikapcsolás, Hideg vég

Szín

Szín Fekete
Kód:  SENKV699
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SHS 3000BK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10