Oldal frissítése

SENCOR SHS 0920BK

4,7 6 értékelés
11 890 Ft

SENCOR SHS 0920BK

Szenzációs hullámok fáradtság nélkül. A(z) Sencor által készített hajsütő ügyes segítőtárs az olyan nők számára, akik csodás hajfürtöket szeretnének de nem akarnak fodrászhoz menni. A vas fejének átmérője 33 mm, így ez a hajsütő a szélesek közé tartozik. Főleg hosszú hajhoz és nagyobb loknik készítéséhez ajánlott. A fej felülete kerámia, amely egyenletes hőelosztást tesz lehetővé, így vékony vagy károsodott hajhoz is használható. Extra gyors felmelegedési ideje egy másik jó tulajdonsága. A(z) SENCOR SHS 0920BK voltaképp 60 s elteltével kész az azonnali használatra. A kifogástalan hajkoronához a hajunk aktuális állapotához és típusához megfelelő hőmérsékletet kell beállítanunk. A(z) Sencor hajsütővas 5 hőmérséklet fokozattal bír, legmagasabb hőmérséklete pedig 220 °C. Fontos, hogy finomabb haj esetén alacsonyabb hőfokot, míg a vastagabb szálúra magasabb hőfokot válasszunk.

Hajsütővas SENCOR SHS 0920BK Képernyő
Hajsütővas SENCOR SHS 0920BK Jellemzők/technológia
  • Anyaga: kerámia
  • Legmagasabb hőmérséklete: 220 °C
  • Hőmérséklet fokozatot száma: 5
  • Felmelegedési ideje: 60 s
  • Automatikus kikapcsolás funkció
  • A vezeték hossza: 1,8 m
  • Átmérője: 33 mm

A(z) SENCOR SHS 0920BK hajgöndörítő kiegészítő funkciói

Automatikus kikapcsolás funkcióval is bír, így nem gond ha elsietsz otthonról. A(z) 1,8 m hosszú hálózati kábel semmiben sem fog korlátozni. Ezzel a hajsütővel nem kell a konnektor mellé költöznöd. Elegáns és modern formája már csak hab a tortán.

Hajsütővas SENCOR SHS 0920BK Oldalnézet

Paraméterek

Tulajdonságok

Anyag Kerámia
Bemelegedési idő 60 s
Teljesítményfelvétel 62 W
Hőmérséklet fokozatok száma 5
Max. hőmérséklet 220 °C
Kábel hosszúsága 1,8 m
Átmérő 33 mm

Működés és kiegészítők

Működés és kiegészítők Automatikus kikapcsolás

Szín

Szín Bronz
Kód:  SENKV875
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SHS 0920BK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10