Oldal frissítése

SENCOR SHS 0910GD

4,8 6 értékelés
12 990 Ft

SENCOR SHS 0910GD

image_product

Sencor SHS 0910GD hajsütővas


SHS 0910GD

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


image_product
image_product

SENCOR SHS 0910GD forró levegős hajsütővas a szalonminőségű hajhoz

Szeretnéd, ha frizurád profi módon tudnád elkészíteni? Akkor én, a SENCOR SHS 0910GD forrólevegős hajsütővas biztosan elnyerem tetszésed. A bőséges kiegészítők között kiváló minőségű kefékkel kedveskedtek nekem, amelyeknek köszönhetően együtt ünnepi hullámokat vagy fürtöket érhetünk el. A bónusz, hogy hajsütővasként nem teszem tönkre a hajad, hanem a Keratin Care+-nak köszönhetően táplálom. Elegáns rose gold kivitelezéssel büszkélkedhetek, amely minden nő szépségápolási készletébe illik.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


image_product
image_product

Kényelmes hőmérséklet- és sebességbeállítások a SENCOR SHS 0910GD hajsütővason

A SENCOR SHS 0910GD valóban gondos tervezésének köszönhetően szinte korlátlan lehetőségeket kínáló forrólevegős hajsütővas vagyok számodra. Könnyedén beállíthatod az alacsony vagy magas hőmérsékletet illetve a sebességet a fogantyúm kapcsolójával. Fő előnyöm, hogy a felszerelt hajkeféket automatikusan el tudom forgatni jobbra és balra igényeidnek megfelelően. Tapasztalt hajformázóként azt javaslom, hogy különösen finom, festett vagy sérült haj esetén alacsony hőmérsékletet használd. A magasabbhőmérsékletet az egészséges, vastag és erős haj viszont örömmel fogadja.

A Sencor SHS 0910GD hajsütővas 2 állítható sebességgel és hőmérséklettel rendelkezik

árajánlat

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

image_product
image_product

Vaddisznósörtés kefe a gyengéd hajformázáshoz

Én vagyok SENCOR SHS 0910GD hajformázó, amely kivehető és
cserélhető kefékkel rendelkezik. Mindegyik Boar Bristle márkajelzéssel büszkélkedhet, vaddisznósörtés kivitelben. Ökológiailag utánozzák tulajdonságaikat, így nagyon kíméletesek hajadhoz, és nincs kellemetlen szaguk. Mindez garantálja a fényes, egészséges kinézetű hajkoronát, csodálatra méltó volumennel. A keféket extra puhaság és kiváló minőség jellemzi, hogy megakadályozza a töredezést és a göndörödést. A 38 mm-es kerámia kefe és a nagyobb, 50 mm-es XL kefe mindig kéznél van, így könnyenelérheted a stílusos frizurát ízlésed szerint.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

image_product
image_product

Keratin Care technológia az egészséges haj elősegítésére

Lerombolom azt a mítoszt, hogy a göndörítéssel tönkreteszed a hajad. Én, a SENCOR SHS 0910GD egy olyan hajsütővas vagyok, amelyet szeretni fogsz, mert a kerámiarétegem keratint tartalmaz - azaz haj építőelemét. A Keratin Care+ technológiának köszönhetően egy adag balzsamot juttatok a hajba az azonnali puha és fényes megjelenésért. A keratinnal együtt elegáns frizurát készítünk, és a kerámialapok melegítése közben természetes módon tápláljuk a hajat.

Boar Bristle kefék vaddisznó sörtés kivitelben

árajánlat

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

image_product
image_product

Hogyan használd a SENCOR SHS 0910GD hajsütővasat? Tippekkel is szolgálok a frizurák elkészítéséhez

Ha először fogod használni a SENCOR SHS 0910GD hajsütővasat, íme néhány tipp, hogyan csináld. Mielőtt bekapcsolnád a kis forró levegővel működő hajsütővasam, mosd meg frissen a hajad, ideális esetben kondicionálóval. Elsősorban kefe nélkül szárítsd meg a hajat, hogy eltávolíthasd a felesleges vizet. Hajformázáshoz göndörítővasat használok, ezért javaslom, hogy hajformázás előtt langyos vízzel nedvesítsd be a hajad. Ha fürtöket vagy hullámokat szeretnél, kezdd magasabb hőmérséklettel, ésfokozatosan térj át alacsonyabbra. Meg fogod látni, hogy bármilyen helyzetben praktikus leszek, különösen ünnepi alkalmakkor.

Paraméterek

Típus

Típus Automata

Tulajdonságok

Anyag Kerámia
Bemelegedési idő 60 s
Teljesítményfelvétel 1 000 W
Hőmérséklet fokozatok száma 3
Kábel hosszúsága 1,8 m
Átmérő 58 mm

Működés és kiegészítők

Tartozék típusa Hajkefe

Szín

Szín Arany
Kód:  SENKV931
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SHS 0910GD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20