Oldal frissítése

SENCOR SHP 7411BK

2,8 6 értékelés
19 040 Ft

SENCOR SHP 7411BK

Hajvágó szett

Hajvágó szett

A Sencor SHP 7411BK sokoldalú trimmerje

Sencor SHP 7411BK

Azt hiszem, az első használat után szeretni fogsz! Teljes mértékben és részletesen gondoskodom a hajadról, a szakálladról, még a kis kontúrokról is, nem hagyok ki egyetlen részletet sem! Egy precíziós hajvágó vagyok, aki törődik a jól elvégzett munkával. Figyelj a külsődre, bárhol is legyél, mindössze rám van szükséged, anélkül, hogy fizetned kellene fodrászért vagy borbélyért. Sima futásomat egy csendes nagysebességű motor biztosítja, amelynek nagy a teljesítménye. 99grammos kis súlyomat még csak észre sem veszed, hogy még akkor sem, ha nyaralásra, vagy üzleti útra viszel magaddal. Ott leszek, ahol szüksége van rám.

12 cserélhető tartozékkal multifunkcionális trimmerré válok

Sokat kínálok kedvező árért cserébe! A Sencor minden igényed átgondolta, és 12 cserélhető tartozékkal szerelt fel, hogy több funkcióval rendelkezzek. A haj, a szakáll, a fülekben és az orrban található szőrszálak teljes körű gondozását végzem, részletesen a kis körvonalakra külön figyelve, a szuper látványosság elérése érdekében, emellett a mellkason és a háton is elbánok a szőrszálakkal. Mindezt azonban nem lehet kivitelezni kiváló minőségű, 6-34 mm beállíthatómagasságú pengék nélkül. A pengét úgy állítják elő, hogy a nitridet és a titánt ötvözik, hogy hosszú és erőteljes munkát végezzek. A kiegészítők felszerelése és leszerelése rendkívül egyszerű, és a pengét is beleértve minden mosható. A tizenkét kiegészítő közül nyolc színkóddal van ellátva, hogy a lehető legjobb tájékozódást nyújtsa, és könnyebb legyen a választás közöttük. Végül, tökéletesen illeszkedve a férfiak és anők kezébe, ergonómikus alakú testtel rendelkezem, ne csússzon, a kezelhetőségem rendkívül felhasználóbarát.

Hajvágó szett
Hajvágó szett

A következő kiegészítőkkel rendelkezem

1. Orrszőrnyíró feltét
2. Testszőrnyíró feltét
3. Szakállnyíró feltét
4. Kontúrnyíró feltét
5. Precíz egyengető nyíró
6. Teljes szélességű nyírófej
7. 3 mm-es hajnyíró
8. 6 mm hajnyíró
9. 9 mm hajnyíró
10. 12 mm hajnyíró
11. Beállítható szakállnyíró
12. Beállítható hajnyír


2 órán belül feltöltődök a micro USB segítségével

Akár otthon, akár útközben szeretnél használni, nem kell a különféle töltőkkel foglalkozni, amelyeket utazás során el is kell csomagolni. Két órán belül mikro-USB-n keresztül feltöltődök, majd további két órán keresztül folyamatosan gondozom a megjelenésed. Prémium minőségű Li-ion akkumulátorom van, amely nagyszerű élettartamot biztosít nekem.

Hajvágó szett
Hajvágó szett

Használj számos kiegészítőt útközben

Azt szeretném, ha minden új és meglévő felhasználó teljesen elégedett lenne velem. 12 cserélhető tartozékkal együtt praktikus kiegészítőket is kínálok, amelyek mindig kéznél vannak. Értékelni fogod az állványt rekeszekkel a rögzítéshez, fésűt, kefét a tisztításhoz és természetesen az olajat a kenőpengékhez. Nagyon jó partner vagyok, aki teljes mértékben vigyáz rád!

Műszaki adatok

  • Titán-nitrid pengék
  • 12 cserélhető eszköz
  • LED töltésjelző
  • Tápegység hálózati csatlakozóval / akkumulátorral
  • Rendkívül csendes, nagy sebességű motor
  • Kis súly és kompakt méretek

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Paraméterek

Terület

Terület Arc, Test

Rendeltetés

Felhasználási terület Bajuszra, Hajra, Orrszőrzetre, Hajra, szakállra, Testre
Felhasználás módja Professzionális

Tulajdonságok

Kiegészítők száma 12
Pengék anyaga Titán
Vágási beállítások száma 4
Működtetés Nyomógombokkal
Tartozék típusa Bajuszra, Hajra, Testre, Orrszőrre

Funkciók

Funkciók Vízálló, Gyorstöltés, LED töltésjelző, Hossz beállítása

Vágási hosszúság

Min. vágási hosszúság 3 mm
Max. vágási hosszúság 12 mm

Működés és tápellátás

Üzemidő 120 perc
Feltöltési idő 120 perc
Tápellátás Elektromos hálózat, Akkumulátor

Típus

Típus Férfi
Kód:  SENZA630
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SHP 7411BK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15