Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SENCOR SHI 5500GD

5 2 értékelés
11 490 Ft

SENCOR SHI 5500GD

 Hajvasaló

Sencor | SHI 5500GD | hajvasaló

Próbáld ki a Sencor SHI 5500GD fésűs hajvasalót 

Sencor SHI 5500GD

Nagyszerű hajápolás biztosítok a mindennapos frizurád elkészítéséhez! Bemutatkozom, a Sencor SHI 5500GD hajvasalója vagyok, csodaszép modern design és minőségi kialakítás jellemez. Olyan titán vasalólapokkal készítettek el, amelyek egyenletesen és gyorsan oszlatják el a hőt a haj egész hosszán, emellett a hajtincsek könnyedén csúsznak a lapok között. Úgy vélem, hogy hamar megszereted a vasalólapok között található fésűt, amely hatékonyan fésüli át a hajadat vasalás közben a még jobb végeredmények érdekében.

Két perc alatt felmelegszik

Szuper frizurád lehet percek alatt! Nem okoz gondot számomra a göndör, a vékony szálú, a vastag vagy a makacs haj sem, mindenkihez igazodom. A Sencor márka 14 hőmérsékletfokozattal készített el, amelyet 100-230 °C között tíz fokonként szabályozhatsz. A beállításokat egy ujjaddal is elvégezheted a digitális kijelzőn található +/ - gombokkal. Még akkor is számíthatsz rám, amikor éppen sietsz a munkahelyedre vagy egy találkozóra. A leggyorsabbak között vagyok, két perc alatt érem el a 230 °C-os hőmérsékletet.

 Hajvasaló
 Hajvasaló

Minden módon könnyen használható!

Nem szabad megfeledkeznünk a többi funkcióról sem, amelyek kellemes meglepetést okozhatnak. A mutatós megjelenés mellett alacsony tömeg és karcsúság jellemez. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően minden tekintetben könnyű a használatom. 360°-os forgókábellel érkezem, amely nagyszerűen igazodik az adott helyzethez és sehol nem tekeredik össze. Válassz engem és készíts mutatós egyenes vagy hullámos hajat, a hajsütővasat pedig a fiókodban hagyhatod.

Műszaki adatok

  • 14 állítható hőmérsékletfokozat 100–230 °C
  • Titán vasalófelület
  • Alkalmas száraz és nedves hajra
  • Könnyen és kíméletesen egyenesíti ki a hajat
  • Nagyon gyors felmelegedés
  • Praktikus tápkábel
 Hajvasaló

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország

Tulajdonságok

Tulajdonságok Biztonsági zár, Flexibilis kábel
Lapok szélessége 35 mm
Max. hőmérséklet 230 °C
Min. hőmérséklet 100 °C
Hőmérséklet fokok száma 14
Teljesítmény 50 W
Bemelegedési idő 120 s

Funkciók

Kijelző Háttérvilágítású kijelző
Funkciók Gyors felfűtés, Hőmérséklet-szabályozás

Tápellátás

Tápegység típusa Hálózati

Egyéb

Kábel hosszúsága 1,8 m
Kiegészítők Fésűs tartozék
Szín Fehér, Arany
Kód:  SENZV640
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8590669265640
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05