Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SENCOR SHI 5200GD

2,3 3 értékelés
17 890 Ft

SENCOR SHI 5200GD

hajvasaló

Sencor | Hajegyenesítő | SHI 5200GD

Próbáld ki a Sencor SHI 5200GD gőzölős hajvasalót

Sencor SHI 5200GD

Nincs szükség fodrászra a remek frizura elkészítéséhez. Egy megbízható segítőtárs vagyok, így akár magadnak is könnyedén készíthetsz szép frizurát. A Sencor SHI 5200GD hajvasaló vagyok gőzölés funkcióval. Nagyon alacsony tömeg és karcsú kialakítás jellemez 360°-os forgókábellel, így kényelmesen használhatsz minden irányban.

Mit csinál pontosan a gőzölés?

Nem túlzok nagyon, hogyha kijelentem, hogy szuper dolgokra vagyok képes. Az egyik legnagyobb előnyöm a gőzölés funkció, amely gőzpárát képez. Ideális minden hajtípus számára, különösen a vastag szálú, durva és göndör haj számára. A legnagyobb gondossággal egyenesítem ki a hajat, miközben gondoskodok a haj teljes hidratáltságáról és a természetes fényéről is. Nem csak a haj kiegyenesítésére használhatsz, hanema loknik elkészítéséhez is. A lekerekített formának köszönhetően megbízhatóan helyettesítem a hajsütővasat is.

 hajvasaló

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

 hajvasaló

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

A titán vasalólapokkal az élen járok

A titán vasalólapok számos előnnyel büszkélkedhetnek. Az egyik, hogy a hajtincsek szuperül csúsznak a lapok között, illetve a vasalólapok gyorsan és egyenletesen melegszenek fel. Az ionizáló technológia megszünteti a statikus energiát, így a haj már egyetlen áthúzás után rugalmasabb, fényesebb és tápláltabb lesz. Továbbá a titán rendelkezik a leghosszabb élettartammal a vasalólapok között.


4 hőmérsékletszintet kínálok az igényeid szerint

A hőmérsékletet 4 fokozatban állíthatod be a 170, 190, 210 és a 230 °C-os szinteken. A stílusos megvilágított kijelzőn megtekintheted a kiválasztott hőmérsékletet, szabályozhatod az adott hőfokot vagy a két elérhető gombbal irányíthatod a gőzölés funkciót is. Velem nem kell sokat várnod! A titán vasalólapok csupán két perc alatt érik el a 230 °C-os hőmérsékletet.

 hajvasaló

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

Műszaki adatok

  • Titán vasalófelület
  • Könnyedén és kíméletesen egyenesíti a hajat
  • Nagyon gyors felmelegedés
  • 4 állítható hőmérsékletfokozat
  • Praktikus tápkábel
  • Gőzölés a haj páratlan ápolásáért és a tökéletes végeredményért
 hajvasaló

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország

Tulajdonságok

Tulajdonságok Biztonsági zár, Flexibilis kábel
Lapok szélessége 27 mm
Max. hőmérséklet 230 °C
Min. hőmérséklet 170 °C
Hőmérséklet fokok száma 4
Teljesítmény 50 W
Bemelegedési idő 120 s

Funkciók

Kijelző Háttérvilágítású kijelző
Funkciók Gyors felfűtés, Gőzölős, Hőmérséklet-szabályozás

Tápellátás

Tápegység típusa Hálózati

Egyéb

Kábel hosszúsága 1,8 m
Szín Fehér, Arany
Kód:  SENZV626
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8590669265626
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10