Oldal frissítése

SENCOR SHI 4500GD

14 790 Ft

SENCOR SHI 4500GD

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

Sencor | SHI 4500GD | hajvasaló

Készíts gyönyörű frizurát a Sencor SHI 4500GD segítségével

Sencor SHI 4500GD

Az optimális ápolást biztosítom a hajadnak. Bemutatkozom, a Sencor SHI 4500GD hajvasalója vagyok. Mutatós design és minőségi kialakítás jellemez. Segítségemmel rövid idő alatt is kényelmesen készítheted el a frizurádat. A legelső, amit meg kell említenem, az a titán vasalólap! Jól megtartja és egyenletesen eloszlatja a meleget, a hajtincsek pedig könnyedén csúsznak a lapok között. Másik előnyöm az infravörös fűtés, amelyminden egyes hajszállal rendkívül gyengéd.

Tizennégy hőmérsékletfokot biztosítok és gyorsan felmelegszem

Még rövid idő alatt is lehet szép a frizurád! A göndör, a vékony szálú, a vastag szálú vagy a durva haj sem állhat az utamba, mindenkihez tökéletesen igazodom! A Sencor márka 14 hőmérsékletfokozattal készített el, amelyet 100-230 °C között tíz fokonként szabályozhatsz. A beállításokat +/ - gombokkal végezheted el, a kiválasztott hőmérsékletet pedig megjeleníti a digitális kijelző. Valóban nagyon gyorsan felmelegszem, atitán bevonatnak köszönhetően összesen két perc alatt elérem a 220 °C-os hőmérsékletet.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

A felhasználóbarát működés is fontos

Nem szabad megfeledkeznünk a többi funkcióról sem! A mutatós megjelenés mellett alacsony tömeg és karcsúság jellemez. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően minden tekintetben könnyű a használatom. 360°-os forgókábellel érkezem, amely nagyszerűen igazodik a helyzethez és sehol nem tekeredik össze. Válassz engem és készíts mutatós egyenes vagy hullámos hajat, a hajsütővasat pedig a fiókodban hagyhatod.

Műszaki adatok

  • 14 állítható hőmérsékletfokozat
  • Az infravörös fűtés biztosítja a kíméletes  működést
  • Titán vasalófelület
  • Karcsú forma a haj kiegyenesítéséhez és formázásához
  • Csak 300 g
  • Biztonsági zárral

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Biztonsági zár
Lapok szélessége 35 mm
Max. hőmérséklet 230 °C
Min. hőmérséklet 100 °C
Teljesítmény 60 W
Bemelegedési idő 120 s

Funkciók

Kijelző Háttérvilágítású kijelző
Funkciók Hőmérséklet-szabályozás

Egyéb

Kábel hosszúsága 1,8 m
Szín Arany
Kód:  SENZV619
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8590669265619
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15