Oldal frissítése

SENCOR SHF 2080WH

4,8 12 értékelés
11 490 Ft

SENCOR SHF 2080WH

image_product

Sencor SHF 2080WH párásító


SHF 2080WH

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


image_product
image_product

Tiszta levegő otthon a Sencor SHF 2080WH párásítóval

Több párás levegőt szeretnél biztosítani a helyiségben? Fogadj rám, az SHF 2080WH párásítóra a Sencor cégtől. Otthonokba, de irodákba is alkalmas kis segítő vagyok. Teljesítményemnek köszönhetően tökéletes levegőt biztosítok akár 38 m2-es helyiségekben is. Biztosan szívesen látsz majd a fűtési szezonban, amely nem kedvez az egészséges környezetnek. Azokhoz a párásítókhoz tartozom, amelyek a nagyfrekvenciás ultrahangos oszcillátor elvén működnek, így gyorsabban és hatékonyabban működnek, mint más modellek.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


image_product
image_product

Megakadályozza a vírusok terjedését és biztosítja az egészséges légzést

Talán csodálkozol, hogy miért kéne megvásáolnod engem. A Sencor párásító 40-60%-os páratartalmat biztosít a levegőben, amely segít csökkenteni a vírusok terjedését. Tehát ha már régóta szenvedsz allergiától vagy megfázástól, én vagyok a megfelelő megoldás számodra. A helyiség páratartalmának növelésével segítek csökkenteni a légzőszervi megbetegedések-, az allergia és az asztma kockázatát. Gondoskodom arról, hogy valóban egészséges környezetet teremtsek, és megelőzzem a szervezet általános fáradtságát.

A Sencor párásító 7 különböző színű háttérvilágítással rendelkezik

árajánlat

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

image_product
image_product

A hideg párának köszönhetően nem befolyásolom a szoba hőmérsékletét

Én olyan párásító vagyok, amely hideg párát termel, így semmilyen módon nem befolyásolom a szoba hőmérsékletét. A Sencor 360°-os párakibocsátással látott el, így mindenhova eljutok! A párakibocsátás irányát igényeid szerint beállíthatod. Mindent az egészségedért és az egészséges légzésért teszek.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

image_product
image_product

Az AntibacterialAgent technológia megakadályozza a baktériumok elszaporodását

Lehet, hogy még mindig megleplek benneteket, de most egy újabb egyedülálló technológiával állok elő, amit a Sencor adott nekem. Ez az AntibacterialAgent+ technológia, amely a legmagasabb szintű higiéniát biztosítja. Ez a tartály fejlett belső bevonata, amely eltünteti a tartályban lévő baktériumokat, és a környezeti levegőt frissebbé és sokkal tisztábbá teszi, mint valaha.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

image_product
image_product

7 színű háttérvilágítás közül választhatsz

A párásítók azon csoportjába tartozom, amelyek a Te kellemes otthoni környezeteddel is törődnek. Az Atmosphere Lights funkciómmal olyan mindennapi varázslatos hangulatot teremthetsz, amelyben a szobád olyan hangulatba kerül, mint Te. A színes hátteret 7 variációban tudom elkészíteni, és rajtad múlik, hogy 5 másodperces időközönként váltogatja-e őket, vagy csak annál maradsz, amelyik illik az enteriőrhöz. A kékes fény elősegíti az aktivitást és a koncentrációt, így nagyszerű partner lesz a munka során, akár azotthon, akár az irodában. A sárga színnel hangulatos légkört, a zölddel pedig nyugalmat és pihenést érhetsz el, például egy esti jógaórán. Párásító vagyok, és nagyon finom dekoratív kiegészítőként t is szolgálhatok a szobádban.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

image_product
image_product

Használj illóolajokat az otthoni relaxációhoz

A Sencor párásítóval nemcsak az egészséges levegőt élvezheted, hanem otthon is pihenhetsz. Az aromaterápiához ne habozz illóolajokat csepegtetni belém, amelyhez a párakifolyó mellett egy speciális párnát találsz. A terület szakértőjeként azt javaslom, hogy egyszerre csak három csepp olajat használj. Meglátod, hogy elméd azonnal ellazul, és megpihen a szokásos kötelességeid és a munkarutinod mellett.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

image_product
image_product

Nagyfrekvenciás ultrahangos oszcillátor elv

A nagyfrekvenciás ultrahangos oszcillátor nem csak egy könnyű nyelvtörő, hanem az én rendkívül hatékony belső rendszerem is. Igazi párásítóként a vizet apró légcseppekké alakítja, amelyek átáramlanak a szellőzőrendszeren, tovább párolognak és könnyen kötődnek a száraz levegőhöz. Mindez biztosítja, hogy a környezet páratartalma megnövekedjen.


Paraméterek

Tulajdonságok

Ajánlott szobaméret 38 m2
Mobilalkalmazás Alkalmazás nélkül
Teljesítményfelvétel 25 W
Víztartály kapacitása 3,5 l
Zajszint 41 dB

Párásító típusa

Párásító típusa Ultrahangos

Funkciók

Funkció Időzítő, Állítható párakibocsátás, Háttérvilágítás, Forgó párafúvóka, Automatikus kikapcsolás, Aromaterápia (illóolajokhoz)

Szín

Szín Fehér

Méret

Mélység 250 mm
Szélesség 250 mm
Magasság 270 mm
Kód:  SENZV415
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SHF 2080WH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05