Oldal frissítése

SENCOR SHD 8275BK

4,4 6 értékelés
Szuper ár
13 290 Ft

SENCOR SHD 8275BK

Mindig olyan rendezett frizurát szeretnél, amilyet a fodrászod készít neked? A közkedvelt Sencor gyártó által gyártott hajszárító pontosan ebben segít majd. Nélkülözhetetlen, mert segítségével gyengéden ápolhatod is a hajadat. A hajszárító minőségi kialakítását további funkciók egészítik ki, többek között ionizálás és hideg levegő. A hajszárító nagy teljesítményű motort kapott, amelynek az élettartama hosszú, teljesítményfelvétele pedig: 2400 W. 2 sebességfokozat áll a rendelkezésedre, és 3 hőmérséklet-fokozat teszi lehetővé a legmegfelelőbb kiválasztását. A csomagban található többek között egy formázó kefe és diffúzor. A diffúzor garantálja, hogy mindenhová egyenletesen kerül a meleg levegőből. Szimulálja a természetes száradást, ezáltal segít megelőzni a haj göndörödést, és tökéletes hajkoronád lesz. A formázó kefén található különleges lyukak segítenek gyorsabban rögzíteni a hajat.

Hajszárító SENCOR SHD 8275BK ...
Hajszárító SENCOR SHD 8275BK ...

A neves SENCOR SHD 8275BK hajszárító legfontosabb jellemzői

  • A közkedvelt Sencor hajszárító garantálja, hogy szuper frizurát készítesz magadnak
  • Az ionizátornak köszönhetően fokozza a haj simaságát és puhaságát
  • A hajszárító hatékony motorral van felszerelve, amely teljesítményfelvétele: 2400 W
  • 2 sebességfokozat közül választhatod ki a frizurának leginkább megfelelőt, és 3 hőmérsékletfokozat teszi lehetővé a legmegfelelőbb kiválasztását
  • A végső formázást a hideg levegővel is elvégezheted
  • A csomagban benne lesz többek között egy formázó kefe és diffúzor
  • Kábelméret: 2 m
  • A csomag részét képezi többek között egy akasztó pánt
  • Színe: fekete

Ionok a sima és puha hajért

A közismert Sencor hajszárító lenyűgöz vonzó kialakításával és a hajat ápoló funkciókkal A sima alap létrehozása a haj göndörítése vagy hajvasalása előtt a hajszárítással kezdődik. A közismert Sencor hajszárító az ionizátornak köszönhetően a sima és puha haj kulcsa. Az ionizátoros hajszárító a negatív töltésű ionok elvén működik amelyek hidratálják a hajat, miközben megakadályozzák a nemkívánatos kiszáradást és a göndörödést. A hajad szépségéhez és puhaságához az ionok is hozzájárulnak. A frizura végleges rögzítéséhez egy praktikus gomb található a hideg levegő áramlásához, amely nem nehezíti el és nem melegíti túl a hajat. A csomagban a közkedvelt Sencor hajszárítón kívül a következő tartozékokra számíthatsz akasztó pánt.

Hajszárító SENCOR SHD 8275BK ...

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Ionizálás, Hideg levegő

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 2 400 W
Sebességfokozat 2
Hőmérséklet fokozat 3
Kábel hosszúsága 2 m
Tartozékok Formázó kefe, Diffúzor

Kiegészítők

Tartozékok Akasztó pánt

Szín

Szín Fekete
Kód:  SENFV111
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SHD 8275BK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15