Oldal frissítése

SENCOR SHD 8100GD

Szuper ár
13 790 Ft

SENCOR SHD 8100GD

Kiváló hajformázás szalonba járás nélkül? A közkedvelt Sencor által gyártott hajszárító segítségével pontosan ez az álom fog valóra válni. Kíméletes és gyengéd hajápolással okoz igazi meglepetést. Ez a kiváló hajszárító jól kihasználható funkciókkal örvendeztet meg, többek között ionizálás és hideg levegő. A hajszárító egy rendkívüli erejű motort kapott, amely hosszú élettartamot kínál, a teljesítményfelvétele pedig: 2100 W. 2 sebességfokozat közül választhatod ki a neked leginkább megfelelőt, és 3 hőmérséklet-fokozat teszi lehetővé a legmegfelelőbb kiválasztását. A csomag részét képezi többek között egy koncentrátor és diffúzor. A diffúzor gondoskodik arról, hogy a levegő egyenletesen kerüljön a tincsek közé. Szimulálja a természetes száradást, ezáltal nem göndörödik be a hajad, és fantasztikus lesz a végeredmény. A styling szűkítő ötletes kialakítása nagy sebességű légáramlást hoz létre, így könnyedén alakíthatod a frizurádat szakaszonként, anélkül, hogy a már megformázott tincseket szétzilálnád.

Hajszárító SENCOR SHD 8100GD Oldalnézet
Hajszárító SENCOR SHD 8100GD Jellemzők/technológia

A népszerű SENCOR SHD 8100GD hajszárító legfontosabb tulajdonságai

  • A híres Sencor hajszárító segítségével stílusos frizurát varázsolhatsz magadnak
  • Az ionizátor gondoskodik arról, hogy hajad csodás legyen
  • A hajszárító a hosszú élettartamú motornak köszönhetően rendkívül megbízható, továbbá teljesítményfelvétele: 2100 W
  • 2 sebességfokozattal büszkélkedhet, és 3 hőmérsékletfokozat található rajta
  • Hideg levegő a végső fixáláshoz
  • A csomagban benne lesz többek között egy koncentrátor és diffúzor
  • Színe: fehér

Az ionok segítenek abban, hogy hajad sima és puha legyen

A híres Sencor hajszárító nemcsak megjelenésével, hanem a hajad ápolását szolgáló funkcióival is lenyűgöz A hajszárítás segít abban, hogy sima alapot kapj a későbbi göndörítéshez vagy hajvasaláshoz. A híres Sencor hajszárító az ionizátorral garantálja a sima és tökéletesen puha hajat. Az ionizátoros hajszárító negatív töltésű ionokkal működik amelyek hidratálják a hajat, miközben megakadályozzák a nemkívánatos kiszáradást és a göndörödést. Az ionoknak köszönhetően a haj megőrzi fényét, puhaságát és természetes szépségét. Befejező lépésként használd a hideg levegő gombot, amely rögzíti a frizurát anélkül, hogy túlmelegítené a hajszálakat.

Hajszárító SENCOR SHD 8100GD Tartozékok

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország

Funkciók

Funkciók Ionizálás, Hideg levegő

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 2 100 W
Sebességfokozat 2
Hőmérséklet fokozat 3
Tartozékok Koncentrátor, Diffúzor

Szín

Szín Fehér
Kód:  SENFE342
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SHD 8100GD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15