Oldal frissítése

SENCOR SHD 7200GD

4,2 8 értékelés
7 390 Ft

SENCOR SHD 7200GD

Tökéletes megjelenés, mintha a fodrásztól jönnél? A híres Sencor által gyártott hajszárító segítségével pontosan ez az álom fog valóra válni. A hajszárítás többé már nem veszi igénybe a hajat. A hajszárító precíziós kialakítását további funkciók egészítik ki, többek között ionizálás és hideg levegő. A hajszárító egy rendkívüli erejű motort kapott, amely hosszú élettartamot kínál, a teljesítményfelvétele pedig: 2000 W. 2 sebességfokozat közül választhatod ki a frizurának leginkább megfelelőt, és 3 hőmérséklet-fokozat teszi lehetővé a legmegfelelőbb kiválasztását. A csomag részét képezi többek között egy koncentrátor és diffúzor. A diffúzor egyenletesebben oszlatja el a levegőt. Hasonlít a szabad levegőn történő száradáshoz, ezáltal nem göndörödik be a hajad, és nagyszerű frizurában gyönyörködhetsz majd. A styling szűkítő ötletes kialakítása nagy sebességű légáramlást hoz létre, így lehetővé teszi, tincsről tincsre haladva formázd a frizurát, anélkül, hogy szétfújnád a frizura többi részét.

Hajszárító SENCOR SHD 7200GD Oldalnézet
Hajszárító SENCOR SHD 7200GD Jellemzők/technológia

A közkedvelt SENCOR SHD 7200GD hajszárító legfontosabb előnyei

  • A híres Sencor hajszárító segítségével stílusos frizurát varázsolhatsz magadnak
  • Az ionizátornak hála hajad sima és puha lesz
  • A hajszárító egy rendkívüli erejű motort kapott, amely teljesítményfelvétele: 2000 W
  • 2 sebességfokozattal büszkélkedhet, és 3 hőmérsékletfokozat teszi lehetővé a legmegfelelőbb kiválasztását
  • A frizura végleges rögzítéséhez hideg levegő áll rendelkezésre
  • A csomagban található többek között egy koncentrátor és diffúzor
  • A kábel mérete: 1,8 m
  • Kompakt kialakítás, így utazás során is nagyszerű társad lesz
  • A csomagban érkezik többek között egy akasztó pánt
  • Színe: fehér

Ionok a lágy esésű haj érdekében

A közkedvelt Sencor hajszárító kiváló választás, hiszen hajápoló funkciói mellett még remekül is néz ki A tökéletes frizurához vezető első lépés a hajszárítással kezdődik, hiszen elengedhetetlen a későbbi hajformázáshoz. A népszerű Sencor hajszárító az ionizátronak köszönhetően sima és egészséges hajat biztosít. Az ionizátorral ellátott hajszárító működési elve a negatív töltésű ionok amelyek hidratálják a hajat, egyúttal megakadályozzák hajszálak kiszáradását és hullámosodását. Az ionok segítségével puha, fényes és lágy esésű lesz a hajad. A frizura végleges rögzítéséhez egy praktikus gomb található a hideg levegő áramlásához, amely nem nehezíti el és nem melegíti túl a hajat. A csomagban a híres Sencor hajszárítón kívül a következő tartozékok kapnak helyet akasztó pánt.

Hajszárító SENCOR SHD 7200GD Tartozékok

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Ionizálás, Hideg levegő

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 2 000 W
Sebességfokozat 2
Hőmérséklet fokozat 3
Kábel hosszúsága 1,8 m
Tartozékok Koncentrátor, Diffúzor
Tulajdonságok Utazó szett

Kiegészítők

Tartozékok Akasztó pánt

Szín

Szín Fehér
Kód:  SENFV411
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SHD 7200GD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05