Oldal frissítése

SENCOR SHD 6800RG

4,5 9 értékelés
Leárazás -5 %
9 990 Ft 10 490 Ft

SENCOR SHD 6800RG

Gyönyörű, fényes és egészséges haj? A neves Sencor gyártó által gyártott hajszárító pontosan ebben segít majd. Imádni fogod, hogy hatékony és gyengéd ápolást biztosít a hajnak. Ez a kiváló hajszárító jól kihasználható funkciókkal örvendeztet meg, többek között ionizálás és hideg levegő. A hajszárító nagy teljesítményű motorral rendelkezik, amely rendkívül tartós, teljesítményfelvétele pedig: 2300 W. 2 sebességfokozat közül választhatsz, és 3 hőmérséklet-fokozat teszi lehetővé a legmegfelelőbb kiválasztását. A csomagban található többek között egy koncentrátor és diffúzor. A diffúzor egyenletesebben oszlatja el a levegőt a hajszálak között. A szabad levegőn történő száradáshoz hasonlít, ezáltal a hajad nem göndörödik annyira, és tökéletes frizurád lesz. Erős légáramlást biztosít az átgondolt kialakítással büszkélkedő styling szűkítő, így tincsenként alakíthatod a frizurádat, anélkül, hogy a már megformázott tincseket szétzilálnád.

Hajszárító SENCOR SHD 6800RG Oldalnézet
Hajszárító SENCOR SHD 6800RG Jellemzők/technológia

A híres SENCOR SHD 6800RG hajszárító legfontosabb előnyei

  • A közismert Sencor hajszárító természetes puhasággal ápolja a hajat
  • Az ionizátornak köszönhetően fokozza a haj simaságát és puhaságát
  • Rendkívüli erejű motor, amelynek a teljesítményfelvétele: 2300 W
  • 2 sebességfokozattal büszkélkedhet, és 3 hőmérsékletfokozattal rendelkezik
  • A frizura végső rögzítéséhez kiválaszthatod a hideg levegőt is
  • A csomagban érkezik többek között egy koncentrátor és diffúzor
  • A csomag részét képezi többek között egy akasztó pánt
  • Színe: rózsaszín

Ionok az egyenletes és puha hajért

A népszerű Sencor hajszárító nemcsak a kialakításával, hanem a hajadat gyengéden ápoló funkcióival is le fog nyűgözni A sima alap létrehozása a haj göndörítése vagy hajvasalása előtt a hajszárítással kezdődik. A közkedvelt Sencor hajszárító az ionizátorral gondoskodik arról, hogy hajd puha és sima legyen. Az ionizátoros hajszárító a negatív töltésű ionok elvén alapul amelyek óvják a hajat a száradástól és a göndörödéstől, miközben hidratálják is egyben. Egészségessé és fényessé varázsolják a hajat. Ahhoz, hogy a frizurád a végén tökéletes legyen, vana készüléken egy gomb a hideg levegő aktiváláshoz, amely úgy rögzíti a hajat, hogy közben nem okoz kárt. A csomagban a neves Sencor hajszárítón kívül a következő tartozékok kerülnek szállításra akasztó pánt.

Hajszárító SENCOR SHD 6800RG Tartozékok

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Ionizálás, Hideg levegő

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 2 300 W
Sebességfokozat 2
Hőmérséklet fokozat 3
Tartozékok Koncentrátor, Diffúzor

Kiegészítők

Tartozékok Akasztó pánt

Szín

Szín Rózsaszín
Kód:  SENFV091
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SHD 6800RG
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20