Oldal frissítése

Sencor SHD 6600V

4,6 198 értékelés
6 790 Ft

Sencor SHD 6600V

A Sencor SHD 6600V fekete-lila színű hajszárító az állítható levegő hőmérsékletnek, az optimális áramlásnak és a választható légsebességnek köszönhetően tökéletesen gondoskodik a hajról. Két sebesség fokozat és három különböző hőmérséklet fokozat közül választhatod ki a hajtípusodnak megfelelő kombinációt. A hajszárító erős teljesítményű, ultra könnyű konstrukciójú, és kényelmesen kezelhető. Nagyon gyorsan megszárítja a hajadat, és az eredmény egy szép frizura. Használhatod hideg levegő funkcióját is, hogy gyorsan rögzítsd a megformázott frizurát. A levehető légáramlat szűkítő biztosítja, hogy a levegő optimálisan jusson el a kívánt helyekre.

Legfontosabb jellemzői

  • Ultra könnyű építésű
  • 3 hőmérséklet fokozat
  • 2 sebesség fokozat
  • Hideg levegő gomb
  • Légáramlat szűkítő
  • Gumírozott fogantyú
  • Akasztófül

Egyedi részletek

A hajszárító nagy előnye a funkcionális felépítés és az ergonomikus kialakítású fogantyú, ezek a hosszú kábellel együtt biztosítják a kellemes használatot. A fogantyú gumírozott hátsó részének köszönhetően kényelmesen foghatod a hajszárítót, az oldalsó gumi ütközők pedig védenek a kidörzsöléstől.  Praktikus akasztófül teszi lehetővé, hogy felakasztva tárold a gépet, így helyet takaríthatsz meg a szekrényben. A levehető hátsó rács könnyen eltávolítható és kitisztítható. Ez a nagy teljesítményű, funkcionális hajszárító a megfelelő választás a tökéletes hajápoláshoz.
További információk:
Szín:
Fekete/lila metálos

 
 

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Hideg levegő

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 2 000 W
Sebességfokozat 2
Hőmérséklet fokozat 3
Kábel hosszúsága 2,6 m
Kód:  EAT3223l
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SHD6600V
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05