Oldal frissítése

Sencor SHC XD013 Fehér

3,4 5 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Sencor SHC XD013 Fehér

Miniatűr házimozi Sencor jön létre, hogy illeszkedjen mellett a TV, ahol játszani bármit lehet gondolni. Akkor hagyja őt a zene és a filmek a népszerű formátumok. Forrásként szórakozás elsődlegesen optikai lemezek. Megbirkózik a CD (CD-R / RW) és a DVD (DVD-R / RW).

Micro is fel van szerelve egy USB port az, ahol csatlakoztatható adattárat saját tartalom, beleértve a képeket. Amellett, hogy a beágyazott USB vezetheti átalakítani CD MP3 formátumban. Ha zenét a telefonon tárolt vagy a kézi játékos? Nincs probléma a vonal bemenet széles körben elérhető az előlapon. Sencor SHC XD013 alkalmazkodik a kívánt felhasználásra. Tartalmaz egy távirányító. 
Műszaki adatok:

teljesítmény:
2x 5 W RMS

Jellemzők:
Médiafájlok lejátszása
A másolási funkció CD MP3 USB memórián
Dolby Digital dekóder

Támogatott formátumok:
MPEG4, XviD, DVD, DVD ± R / RW, CD-R / RW, VCD, MP3, WMA, JPEG, Kodak Picture

felület:
SCART (RGB)
AV kimenet
USB bemenet
Digitális koaxiális hangkimenet
Első sorban bemenet audio

fogyasztás:
Készenléti állapotban: ? 0,5 W

súly:
1,65 kg

Kód:  JN325i2
Termékszám:  SHC XD013 WHITE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20