Oldal frissítése

SENCOR SHB 9000WH Aku

4,4 5 értékelés
23 990 Ft

SENCOR SHB 9000WH Aku

Botmixer SENCOR SHB 9000WH Aku ...

Az igazán praktikus Sencor merülő botmixer kis helyen is elfér, mégis könnyedén készíthetsz vele turmixokat, mártásokat, kásákat vagy tejszínhabot. A botmixerhez tartozik egy keverőtál aprítóval, mely a fűszernövényektől a dióig mindent felaprít. A sebességet beállíthatod az elérhető 2 sebességszinttel. További pozitívuma a kilöttyenések elleni védelem, melynek hála forró alapanyagokat is keverhetsz. Az elsőosztályú Sencor botmixer hosszú élettartammal hivalkodik. Keverőszárának anyaga: rozsdamentes acél.

SENCOR SHB 9000WH Aku jelentősebb tulajdonságai

  • Az igencsak hasznos Sencor botmixer megkönnyíti a konyhai munkát
  • 2 rendelkezésre álló sebességfokozat
  • Keverőszárának alapanyaga rozsdamentes acél
Botmixer SENCOR SHB 9000WH Aku ...
Botmixer SENCOR SHB 9000WH Aku ...

Az elsőosztályú Sencor botmixer a kiegészítők széles skálájával bír

Eme SENCOR SHB 9000WH Aku csomagolásában rengeteg hasznos tartozék várja, hogy kipróbáld. Az aprító feltéttel igazi fűszernövényes pesto készíthető, de lisztté őrli a különböző magvakat és apróra vágja a friss zöldségeket is. A csomagnak aprítóedény szintén a része, melyben feldolgozhatod az összes hozzávalót. A habverővel tejszínhabot, majonézt és krémeket is készíthetsz. A botmixert kiegészíti egy ellenálló keverőedény is.

Paraméterek

Tulajdonságok

Funkciók Vágás, Habverés, Mixelés
Keverőszár anyaga Rozsdamentes acél

Kiegészítők

Tartozékok Aprító+aprítóedény, Keverőedény, Habverő

Sebesség

Sebességfokozat 2
Kód:  SENTM916
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SHB 9000WH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10