Oldal frissítése

SENCOR SHB 6552BK

4,5 4 értékelés
32 990 Ft

SENCOR SHB 6552BK

Botmixer SENCOR SHB 6552BK ...

Az igazán praktikus Sencor merülő botmixer nem foglal el sok helyet, mégis könnyedén készíthetsz vele püréket, turmixokat, mártásokat vagy tört jeget. A botmixerhez tartozik egy tál aprítóval, amely a friss fűszereket és a diót is felaprítja. A hatékony működés érdekében 1500 W teljesítménnyel bíró motorral ruházták fel. Ezenfelül turbó fokozatot is kínál. A sebességet beállíthatod a rendelkezésedre álló 15 sebességszinttel. A sebességet könnyedén beállíthatod a gomb fokozatos nyomásával. További előnye a kilöttyenés elleni védelem, amelynek köszönhetően forró alapanyagokat is mixelhetünk. Az elsőrangú Sencor botmixer hosszú élettartammal dicsekszik. Keverőszárának anyaga rozsdamentes acél.

SENCOR SHB 6552BK lényegesebb jellemzői

  • Az igencsak hasznos Sencor botmixer jóval egyszerűbbé teszi a konyhai munkát
  • 15 választható sebességszint
  • Turbó fokozat
  • Folyamatos sebességszabályozással hivalkodhat
  • Keverőszárának anyaga: rozsdamentes acél
  • Eme SENCOR SHB 6552BK teljesítménye 1500 W
Botmixer SENCOR SHB 6552BK ...
Botmixer SENCOR SHB 6552BK ...

Az elsőosztályú Sencor botmixer a kiegészítők széles skálájával bír

Ezen SENCOR SHB 6552BK dobozában sok praktikus kiegészítő kapott helyet. Az aprító feltét és a mini aprító segítségével eredeti bazsalikomos pesto készíthető, de lisztté őrli a magvakat és apróra vágja a friss zöldségeket és gyümölcsöket is. A csomagolásnak aprítóedény ugyancsak a része, amelyben kényelmesen feldolgozhatod az összes hozzávalót. Az aprító annyira hatékony, hogy akár koktéljeget is zúzhatsz vele. A habverőnek köszönhetően majonézt, krémeket és tejszínhabot is készíthetsz. A botmixer tartozéka egy keverőedény is. Garantáltan hasznát veszed majd a mellékelt mérőedénynek is. Bébiételek készítéséhez pürésítő fej szintén rendelkezésedre áll.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia

Tulajdonságok

Funkciók Jégtörés, Vágás, Habverés, Mixelés
Tulajdonságok Folyamatos sebességvezérlés a gomb nyomvatartásával, Turbo sebesség
Keverőszár anyaga Rozsdamentes acél

Kiegészítők

Tartozékok Aprító+aprítóedény, Keverőedény, Habverő, Mini aprító, Pürésítő tartozék, Mérőedény

Sebesség

Teljesítmény 1 500 W
Sebességfokozat 15
Kód:  SENtmx01
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SHB 6552BK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15