Oldal frissítése

SENCOR SHB 6551WH

37 590 Ft

SENCOR SHB 6551WH

Botmixer SENCOR SHB 6551WH ...

Az igencsak hasznos Sencor botmixer nem foglal el sok helyet a konyhában, mégis könnyűszerrel készíthetsz vele mártásokat, turmixokat, kásákat vagy zúzott jeget. A botmixerhez tartozik egy keverőedény aprítóval, mely a fűszernövényeket és a diót is felaprítja. Az effektív funkcionálás érdekében 1500 W teljesítménnyel rendelkező motorral ruházták fel. Ezenfelül turbó fokozatot is kínál. A sebesség könnyedén beállítható a rendelkezésedre álló 15 sebességszinttel. A sebességet egyszerűen beállíthatod a gomb fokozatos nyomásával. További előnye a kilöttyenések elleni védelem, amelynek hála forró alapanyagokat is keverhetünk. A kitűnő minőségű Sencor botmixer hosszú élettartammal hivalkodhat. Keverőszárának anyaga rozsdamentes acél.

SENCOR SHB 6551WH jelentősebb tulajdonságai

  • Az igazán praktikus Sencor botmixer sokkal egyszerűbbé teszi a konyhai munkát
  • 15 rendelkezésre álló sebességszint
  • Turbó üzemmódot is kínál
  • Folyamatos sebességszabályozással kérkedhet
  • A keverőszár alapanyaga: rozsdamentes acél
  • Ezen SENCOR SHB 6551WH teljesítménye 1500 W
Botmixer SENCOR SHB 6551WH ...
Botmixer SENCOR SHB 6551WH ...

Az elsőrangú Sencor botmixer a kiegészítők széles skálájával rendelkezik

Eme SENCOR SHB 6551WH dobozában számos praktikus tartozék várja, hogy munkára fogd. Az aprító fej és a mini aprító segítségével eredeti bazsalikomos pesto készíthető, de megőrli a magvakat és apróra vágja a gyümölcsöket és zöldségeket is. A csomagolásnak aprítóedény egyaránt a része, melyben feldolgozhatod az összes hozzávalót. Az aprító annyira erős, hogy akár jégkockákat is zúzhatsz vele. A habverő fej segítségével krémeket, tejszínhabot és majonézt is készíthetsz. A mixert kiegészíti egy kitűnő minőségű keverőedény is. Garantáltan hasznát veszed majd a mellékelt mérőedénynek is. Bébiételek készítéséhez pürésítő feltét úgyszintén rendelkezésedre áll.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia

Tulajdonságok

Funkciók Jégtörés, Vágás, Habverés, Mixelés
Tulajdonságok Folyamatos sebességvezérlés a gomb nyomvatartásával, Turbo sebesség
Keverőszár anyaga Rozsdamentes acél

Kiegészítők

Tartozékok Aprító+aprítóedény, Keverőedény, Habverő, Mini aprító, Pürésítő tartozék, Mérőedény

Sebesség

Teljesítmény 1 500 W
Sebességfokozat 15
Kód:  SENtmx95
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SHB 6551WH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15