Oldal frissítése

SENCOR SHB 6441WH

5 1 értékelés
19 990 Ft

SENCOR SHB 6441WH

A hasznos Sencor merülő botmixer nem foglal el sok helyet a konyhában, mégis gyorsan készíthetsz vele kásákat, turmixokat, mártásokat vagy hibátlan tejszínhabot. A botmixerhez tartozik egy edény aprítóval, mely a fűszernövényeket, magokat és a diót is felaprítja. A hatékony funkcionálás érdekében 1200 W teljesítményű motorral gyártották le. Ezenfelül turbó üzemmódot is kínál. A sebességet egyszerűen beállíthatod az elérhető 15 sebességszinttel. A sebességet könnyen beállíthatod a gomb nyomásának fokozásával. További előnye a kilöttyenések elleni védelem, amelynek hála forró alapanyagokat is keverhetsz. Az elsőosztályú Sencor botmixer hosszú élettartammal kérkedhet. Keverőszárának anyaga: rozsdamentes acél.

SENCOR SHB 6441WH fontosabb tulajdonságai

  • Az igazán praktikus Sencor botmixer jóval könnyebbé teszi a konyhai munkát
  • 15 rendelkezésre álló sebességszint
  • Turbó mód
  • Folyamatos sebességszabályozással rendelkezik
  • Keverőszárának anyaga rozsdamentes acél
  • Eme SENCOR SHB 6441WH teljesítménye 1200 W

Az elsőosztályú Sencor botmixer a kiegészítők széles skálájával rendelkezik

Eme SENCOR SHB 6441WH csomagolásában számos hasznos tartozék kapott helyet. Az aprítóval igazi fűszernövényes pesto készíthető, de megőrli a diót és apróra vágja a friss gyümölcsöket és zöldségeket is. A csomagnak aprítóedény úgyszintén a része, amelyben feldolgozhatsz minden hozzávalót. A habverő feltét segítségével majonézt, tejszínhabot vagy krémeket is készíthetsz. Garantáltan hasznát veszed majd a mellékelt mérőedénynek is. Bébiételek készítéséhez pürésítő fej úgyszintén rendelkezésedre áll.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia

Tulajdonságok

Funkciók Vágás, Habverés, Mixelés
Tulajdonságok Folyamatos sebességvezérlés a gomb nyomvatartásával, Turbo sebesség
Keverőszár anyaga Rozsdamentes acél

Kiegészítők

Tartozékok Aprító+aprítóedény, Habverő, Pürésítő tartozék, Mérőedény

Sebesség

Teljesítmény 1 200 W
Sebességfokozat 15
Kód:  SENtmx71
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SHB 6441WH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05