Oldal frissítése

SENCOR SHB 6302BK

5 5 értékelés
13 990 Ft

SENCOR SHB 6302BK

Az igencsak praktikus Sencor merülő botmixer nem foglal el sok helyet, mégis könnyűszerrel készíthetsz vele turmixokat, kásákat, mártásokat vagy hibátlan tojásfehérje habot. A mixerhez tartozik egy edény aprítóval, amely a bazsalikomot és a diót is felaprítja. A sima működés érdekében 1200 W teljesítőképességű motorral gyártották le. Ezenfelül turbó módot is kínál. A sebesség beállítható a rendelkezésedre álló 15 sebességfokozattal. A sebességet könnyen beállíthatod a gomb fokozatos nyomásával. Tetszeni fog a kilöttyenés elleni védelem, melynek köszönhetően forró alapanyagokat is keverhetünk. A kiváló minőségű Sencor botmixer hosszú élettartammal büszkélkedik. Keverőszárának anyaga rozsdamentes acél.

SENCOR SHB 6302BK jelentősebb paraméterei

  • Az igencsak hasznos Sencor botmixer jóval könnyebbé teszi a konyhai munkát
  • 15 választható sebességszint
  • Turbó módot is kínál
  • Folyamatos sebességszabályozással kérkedhet
  • A keverőszár alapanyaga rozsdamentes acél
  • Eme SENCOR SHB 6302BK teljesítménye 1200 W

A minőségi Sencor botmixer a kiegészítők széles skálájával bír

Ezen SENCOR SHB 6302BK csomagolásában számos hasznos tartozék várja, hogy munkára fogd. Az aprító feltét segítségével bazsalikomos pesto készíthető, de lisztté őrli a különböző magvakat és apróra vágja a friss zöldségeket és gyümölcsöket is. A csomagnak aprítóedény egyaránt a része, melyben feldolgozhatod az összes hozzávalót. A habverőnek hála tejszínhabot, krémeket és majonézt is készíthetsz. Kétségkívül hasznát veszed majd a mellékelt mérőedénynek is.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia

Tulajdonságok

Funkciók Vágás, Habverés, Mixelés
Tulajdonságok Folyamatos sebességvezérlés a gomb nyomvatartásával, Turbo sebesség
Keverőszár anyaga Rozsdamentes acél

Kiegészítők

Tartozékok Aprító+aprítóedény, Habverő, Mérőedény

Sebesség

Teljesítmény 1 200 W
Sebességfokozat 15
Kód:  SENtmx64
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SHB 6302BK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10