Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SENCOR SHB 4466YL

4,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SENCOR SHB 4466YL

Botmixer

Botmixer

A Sencor 800 W-os botmixere vagyok

Sencor SHB 4466YL

Minden háztartásban hamar megszeretnek. Remek teljesítményű motorral rendelkezem, amely egyúttal csendesebb is. Még az igazán nagy igényekkel rendelkező háztartásokban is felgyorsítom a főzés folyamatát, kézi mixerként 3 hasznos funkciót kínálok - turmixolás, habverés és aprítás.

6 év garancia a motorra

A nagyszerű eredmények érdekében természetesen minőségi motorral büszkélkedhetek. Amennyiben bármi probléma lépne fel, a Sencor 6 éves garanciát vállal a motorra.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

Batch mixer

A forgógombbal szabályozhatod a sebességemet, a kapcsolóval pedig a Turbo funkciót

Az egyik legnagyobb előnyöm az egyszerű működés! A különböző teljesítményszinteket működés közben szabályozhatod, így ehhez nincs szükség a kikapcsolásra. A markolaton található forgógombbal állíthatod be a sebesség különböző szintjeit. A markolat tökéletesen ergonomikus kialakítású és kényelmesen illik minden kézbe. A turbó kapcsolósegítségével azonnal maximális sebességre kapcsolhatsz, így még az olyan kemény alapanyagokat is összedolgozom, mint például a jég.


Számos finomságot készítek!

Számos tartozékot csatolhatsz a markolathoz, az egyik ilyen a keverőfej. Ennek segítségével szinte bármit összedolgozok, legyen az egy finom forró tányér leves, krémes szósz vagy egy ízletes ital. A keverőfej rozsdamentes acélból készült és 6 prémium minőségű titán bevonatú rozsdamentes acél késsel érkezik. A kések minőségénekköszönhetően nem szükséged aggódnod a kellemetlen oxidáció miatt, továbbá ez megakadályozza a vitaminok, ásványi anyagok és rostok vesztését is.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

Botmixer

Isteni krémet készíthetsz a segítségemmel!

Ugyan ki ne szeretné a házilag elkészített desszerteket? A habverő fej segítségével készíthetsz tejszínhabot, édes krémeket, különböző ízesítésű házi majonézt vagy könnyed tésztákat a palacsintához, piskótatortához vagy roládokhoz. Ennél könnyebb már nem is lehetne! A fej kiváló minőségű és rozsdamentes acélból készült.

Még az aprítás is nagyon szórakoztató velem!

Az aprításhoz neked csak annyi a dolgod, hogy csatolod az aprítóedényt a markolathoz és máris kezdődhet a munka! Az aprító saját rozsdamentes acél késekkel rendelkezik, amellyel felaprítok, megőrölök és megdarálok mindent, amit csak el tudsz képzelni. Még az olyan keményebb alapanyagokkal is könnyedén megbirkózok, mint a különféle húsok,sajtok, kolbászok, gyümölcsök vagy zöldségek. Diófélékből, gabonafélékből és hüvelyesekből különféle liszteket készíthetsz, sőt még a jeget is megdarálhatod. Az elkészíteni kívánt étel állagának megfelelően szabályozhatod a munkavégzésemet.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

Batch mixer

Maximális biztonságot élvezhetsz

Két további tartozék teszi teljessé a kiegészítőimet. Az egyik a turmixoláshoz, míg a másik az aprításhoz készült, 700 ml-es és 500 ml-es térfogattal. A Sencor intelligens csúszásgátló alátéttel tervezett meg a kettős felhasználás érdekében.
1. A tartály alján található csúszásgátló alátét gondoskodik a biztonságról, hiszen turmixolásközben is a helyén tartja a tartályt.
2. Ugyanezt az alátétet ráhelyezheted a tartály tetejére is, így nyugodtan tárolhatod azt a hűtőszekrényben.

Műszaki adatok

  • Csendes motor 800 W teljesítménnyel
  • Rozsdamentes acél habverővel
  • 6 minőségi rozsdamentes acél kés Ice Crash funkcióval
  • Aprító rozsdamentes acél késsel
  • Csúszásgátló alátét
  • Ergonomikus kialakítású markolat
Botmixer

Paraméterek

Tulajdonságok

Funkciók Jégtörés, Vágás, Habverés, Mixelés
A keverőpengék száma 6
Tulajdonságok Folyamatos sebességvezérlés a gomb nyomvatartásával, Turbo sebesség
Keverőszár anyaga Rozsdamentes acél

Kiegészítők

Tartozékok Aprító+aprítóedény, Keverőedény, Habverő, Keskeny keverőrúd

Sebesség

Teljesítmény 800 W
Kód:  SENTM432
Termékszám:  SHB 4466YL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10