Oldal frissítése

SENCOR SHB 4462BL

4,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SENCOR SHB 4462BL

Batch mixer

Botmixer

800 W Sencor botmixer vagyok

Sencor SHB 4462BL

Minden háztartás szeretni fog. Motorom nem csak nagy teljesítményű, hanem csendesebb is. Még egy igényesebb otthonban is felgyorsítom a teljes főzési folyamatot, és kézi turmixgépként három hasznos funkciót kínálok - keverést, habverést és darabolást.

6 év garancia a motorra

A nagyszerű eredmények érdekében egy minőségi motorral vagyok felszerelve. Ha valami baj történik, a Sencor hatéves motorgaranciát biztosít.

Botmixer
Botmixer

Beállítottam a sebességet a forgatógombbal és a kapcsolóval a Turbo vezérléséhez

Büszke vagyok az egyszerű működésre! Futás közben beállítom a sebességet, és nem kell kikapcsolnom. A fogantyú tetején lévő gombbal több fokban tudom szabályozni a sebességet. A fogantyúm tökéletesen ergonómiai alakú és kényelmesen illeszkedik minden kézbe. A Turbo kapcsolóval elérhetem a pillanatnyi maximális sebességet, így még keményebbanyagokat, például jeget is őrölhetek.


Sok finomságot keverek

Válthatom több cserélhető tartozékot a fogantyúmon. Az egyik a keverőfej. Szinte bármit keverek, egész daraboktól italokig. Összekeverjük a finom levest a főzőlapon, krémes szószokat vagy bármilyen finom italt az útra vagy az edzőterembe. Rozsdamentes acél keverőfejjel rendelkezem, és hat kiváló minőségű rozsdamentes acél kés van titánbevonattal bevonva. Késeim kiváló minősége minimálisra csökkenti a nem kívánt oxidációkialakulását és megakadályozza a vitaminok, ásványi anyagok és rost elvesztését.

Botmixer
Botmixer

Isteni krémek felverése

Ki nem imádja manapság a házi termékeket? Habverő fejemmel többet fogok készíteni. Felverheted a tejszínhabot, mindenféle desszert krémet, házi készítésű majonézt több ízben vagy könnyű palacsintatésztát, kekszet stb. készíthetsz.Semmi sem könnyebb! A fej szintén kiváló minőségű és rozsdamentes acélból készül.

Amikor darálok, mindent beleadok

A daráláshoz csak tedd a fogantyút a fogótartályra, és a show  már kezdődik is! A daráló fejet saját rozsdamentes acél késekkel látták el, amelyekkel mindent fel tudok vágni, összetörni és őrölni. Bonyolultabb ételekkel tudok megbirkózni, mint például a különféle húsok, sajtok, sült saláták, gyümölcsök és zöldségek. Diófélékből,gabonafélékből és hüvelyesekből különféle liszteket készítek vagy jeget zúzok. Az egész műveletet afeldolgozott élelmiszerek megkövetelt állandósága alapján szabályozom.

Botmixer
Botmixer

Betartom a maximális biztonságot

Két kiegészítővel is rendelkezem. Az egyik a keveréshez, a másik a daraboláshoz 700 és 500 ml térfogatú. A Sencor intelligens, csúszásmentes talppal szerelte fel őket kettős felhasználáshoz.
1. Biztonsági elemként szolgáló párna a pohár alatt, amely szilárdan megtartja keverés közben.
2. A szőnyeg áthelyezhető a hűtőszekrénytárolására szolgáló fedél cseréjéhez.

Műszaki adatok

  • Csendes motor, 800 W teljesítménnyel
  • Rozsdamentes acél habverővel
  • 6 kiváló minőségű rozsdamentes acél. Kések jégzúzáshoz
  • Véső rozsdamentes acélkéssel
  • Csúszásgátló pad
  • Ergonómikus kialakítású fogantyú
Batch mixer

Paraméterek

Tulajdonságok

Funkciók Jégtörés, Vágás, Habverés, Mixelés
A keverőpengék száma 6
Tulajdonságok Folyamatos sebességvezérlés a gomb nyomvatartásával, Turbo sebesség
Keverőszár anyaga Rozsdamentes acél

Kiegészítők

Tartozékok Aprító+aprítóedény, Keverőedény, Habverő, Keskeny keverőrúd

Sebesség

Teljesítmény 800 W
Kód:  SENTM395
Termékszám:  SHB 4462BL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20