Oldal frissítése

SENCOR SHB 4461GR

4,6 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SENCOR SHB 4461GR

Ezzel a mutatós SENCOR SHB 4461GR kézi mixerrel a legtöbbet hozhatod ki a konyhai tudásodból, hiszen rendkívül kompakt és egyetlen gombnyomással teszi lehetővé a pürésített, aprított ételek, szószok, egészséges turmixok vagy akár a hűsítő nyári koktélokhoz elengedhetetlen aprított jég gyors elkészítését. A kézi mixer egy aprítóedénnyel érkezik, amely nehézségek nélkül birkózik meg még a keményebb alapanyagokkal is. A hosszú élettartamról a 6 pengés kés és a 800 W teljesítményű motor gondoskodik. Turmixolás közben könnyedén állíthatod be a számodra megfelelő sebességet a gomb folyamatos nyomásával. Természetesen az abszolút komfortos munkavégzés érdekében a készülék fröccsenésvédelemmel rendelkezik, így még a forró ételeket is feldolgozhatod a segítségével.

A SENCOR SHB 4461GR kézi turmixgép főbb jellemzői

  • Funkciók: jégaprítás, aprítás, habverés és keverés
  • Turbó funkció
  • Tápellátás 800 W
  • Tartalmaz: aprítóedény, keverőedény, habverő és keskeny keverőtalp

SENCOR SHB 4461GR kézi mixer sokoldalú kiegészítőkkel

A SENCOR SHB 4461GR kézi mixer számos tartozékkal büszkélkedhet, sokféle felhasználást biztosít. Az aprító tartozéknak köszönhetően elsajátíthatod a finom pesztó elkészítését, kidekorálhatod az ünnepi desszerteket darált mandulával vagy ízlésesen szeletelheted fel a friss zöldségeket, gyümölcsöket és gyógynövényeket. Az aprító olyan erős, hogy még a jégkocka sem tudja felvenni vele a harcot. A habverő nagyszerű segítség, ha hirtelen érkeznek a vendégek és egy nagyszerű szufléval szeretnéd megkínálni őket. Továbbá meg kell említenünk a keskeny talpat is, ez egy olyan tartozékok, amellyel a koktélokat közvetlenül a pohárban készítheted el. Végül a csomagban egy keverőedényt is találsz.

Paraméterek

Tulajdonságok

Funkciók Jégtörés, Vágás, Habverés, Mixelés
A keverőpengék száma 6
Tulajdonságok Folyamatos sebességvezérlés a gomb nyomvatartásával, Turbo sebesség
Keverőszár anyaga Rozsdamentes acél

Kiegészítők

Tartozékok Aprító+aprítóedény, Keverőedény, Habverő, Keskeny keverőrúd

Sebesség

Teljesítmény 800 W
Kód:  SENTM388
Termékszám:  SHB 4461GR
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20