Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SENCOR SHB 4460WH-EUE3

4,4 62 értékelés

SENCOR SHB 4460WH-EUE3

Botmixer SENCOR SHB 4460WH-EUE3 ...

Az igencsak hasznos Sencor merülő botmixer kicsi helyen is elfér, mégis könnyen készíthetsz vele turmixokat, mártásokat, kásákat vagy aprított jeget. A botmixerhez tartozik egy keverőtálka aprítóval, mely a fűszernövényektől a dióig mindent felaprít. A tökéletes eredmény érdekében egy hatszárnyú késsel és 1000 W teljesítménnyel rendelkező motorral szerelték fel. A sebesség beállítható a rendelkezésre álló 25 sebességszinttel. A sebességet egyszerűen beállíthatod a gomb fokozatos nyomásával. További előnye a kilöttyenések elleni védelem, melynek hála forró alapanyagokat is mixelhetünk. A minőségi Sencor botmixer hosszú élettartammal hivalkodhat. Keverőszárának anyaga: rozsdamentes acél.

SENCOR SHB 4460WH-EUE3 legfontosabb paraméterei

  • A hasznos Sencor botmixer leegyszerűsíti a konyhai munkát
  • 25 választható sebességszint
  • Folyamatos sebességszabályozással hivalkodhat
  • Keverőszárának anyaga: rozsdamentes acél
  • Eme SENCOR SHB 4460WH-EUE3 teljesítménye: 1000 W
Botmixer SENCOR SHB 4460WH-EUE3 ...
Botmixer SENCOR SHB 4460WH-EUE3 ...

Az elsőosztályú Sencor botmixer a tartozékok széles skálájával bír

Eme SENCOR SHB 4460WH-EUE3 csomagolásában rengeteg hasznos kiegészítő várja, hogy munkára fogd. Az aprító feltét segítségével bazsalikomos pesto készíthető, de lisztté őrli a zabpelyhet és apróra vágja a gyümölcsöket és zöldségeket is. A csomagnak aprítóedény is a része, amelyben feldolgozhatsz minden hozzávalót. Az aprító feltét annyira effektív, hogy akár koktéljeget is törhetsz vele. A habverő feltéttel tejszínhabot, krémeket és majonézt is készíthetsz. Egyik érdekessége a szűk talpú aprító fej, amely lehetővé teszi, hogy a koktélt a pohárban mixeld. A botmixert kiegészíti egy ellenálló keverőtál is.

Paraméterek

Tulajdonságok

Funkciók Jégtörés, Vágás, Habverés, Mixelés
A keverőpengék száma 6
Tulajdonságok Folyamatos sebességvezérlés a gomb nyomvatartásával
Keverőszár anyaga Rozsdamentes acél

Kiegészítők

Tartozékok Aprító+aprítóedény, Keverőedény, Habverő, Keskeny keverőrúd

Sebesség

Teljesítmény 1 000 W
Sebességfokozat 25
Kód:  SENTM540
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SHB 4460WH-EUE3
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15