Oldal frissítése

SENCOR SHB 4460WH

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SENCOR SHB 4460WH

A SENCOR SHB 4460WH professzionális botmixer olyan egyszerű és kompakt, hogy könnyedén elkészítheted vele a különféle gyümölcs- és zöldségfélék turmixokat, smoothiekat, vagy összetörheted a jeget frissítő koktélokba. Mint minden teljes értékű botmixer, ez is rendelkezik egy külön edénnyel, amelynek segítségével könnyedén felapríthatod a diót, magokat, fűszereket. A turmix hatpengés késsel van felszerelve, a motor teljesítménye pedig 800 W. A fordulatszámot a gomb megnyomásával folyamatosan szabályozhatod. A keverővel történő kényelmes munkavégzést a fröccsenés elleni védelem garantálja keverés közben, így a meleg ételek készítése is egyszerű ésbiztonságos.

A SENCOR SHB 4460WH kézi turmixgép fő paraméterei

  • Jégzúzásra, aprításra, habverésre és keverésre alkalmas
  • Turbó funkció
  • Tápellátás 800 W
  • Kiegészítők: aprítóval, keverővel, habverővel és keskeny keverőtalppal

SENCOR SHB 4460WH többfunkciós turmix

A SENCOR SHB 4460WH turmixgép csomag különféle kiegészítőket tartalmaz. Az aprítóval gyorsan elkészítheted a pesztót fűszerekből, megőrölheted a dióféléket és magvakat egy egészséges reggelihez, vagy turmixolhatsz egy vitaminbombát magadnak. A az aprító annyira erőteljes hogy nem okoz problémát a jég aprítása sem. A habverő ideáliskrémek keverésére, finom tejszínhab vagy házi majonéz készítésre. A kézi turmixgép említésre méltó kiegészítője a szűk keverőtalpát, amellyel adagolhatod az elkészült finomságokat a keskeny adagolópoharakba. A keverőtartozékok keverőtartállyal vannak felszerelve.

Paraméterek

Tulajdonságok

Funkciók Jégtörés, Vágás, Habverés, Mixelés
A keverőpengék száma 6
Tulajdonságok Folyamatos sebességvezérlés a gomb nyomvatartásával, Turbo sebesség
Keverőszár anyaga Rozsdamentes acél

Kiegészítők

Tartozékok Aprító+aprítóedény, Keverőedény, Habverő, Keskeny keverőrúd

Sebesség

Teljesítmény 800 W
Kód:  SENTM371
Termékszám:  SHB 4460WH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20