Oldal frissítése

Sencor SHB 3323OR - narancssárga

4,4 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sencor SHB 3323OR - narancssárga

A legnagyszerűbb segítőtárs minden konyhában, amelyet úgy terveztek, hogy remekül illeszkedjen a kezedbe! Ez a narancssárga botmixer rozsdamentes acélból készült, borotvaéles pengével és csendes DC motorral lett ellátva, amely csökkenti a vibráció mértékét, miközben az ergonomikus markolatnak köszönhetően könnyű és kényelmes fogást biztosít.
A készülék egy vízálló gombbal is rendelkezik, amellyel két sebességfokozat és egy TURBO funkció állítható be. A 500 ml-es keverőtál nagy mennyiségű alapanyagok feldolgozását teszi lehetővé, továbbá mérőedényként is szolgál. A műanyag tartozékok a kioldó mechanizmusnak köszönhetően könnyen eltávolíthatók és egyszerűen tisztíthatók.
További információk:
Design:
Narancssárga
Teljesítmény:
400 W
Feszültség és frekvencia:
220-240 V, 50/60 Hz
Kábelhossz:
1,2 m
Méretek (szé x mé):
6,3 x 6,3 x 38,2 cm
Tömeg:
0,61 kg

Paraméterek

Tulajdonságok

Funkciók Vágás, Mixelés

Kiegészítők

Tartozékok Aprító+aprítóedény, Keverőedény

Sebesség

Sebességfokozat 2
Kód:  EAV4131i
Termékszám:  SHB3323OR
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20