Oldal frissítése

SENCOR SHA 9400WH

91 790 Ft

SENCOR SHA 9400WH

Úgy érzed, hogy nehezen kapsz otthon levegőt? Akkor nagyszerű választás számodra egy ilyen Sencor SHA 9400WH légtisztító. Hatékonyan semlegesíti a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, poratkákat, penészt és baktériumokat. Az innovatív technológia és az effektív formaldehides, HEPA, szén szűrő garantálja, hogy minden lélegzetvétellel tiszta és friss levegőt szívhass be. Ez a praktikus mobil segédeszköz 50 alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására ajánlott. Stílusos kialakításán kívül olyan modern funkciói vannak, mint időzítő és levegő ionizálás.

Légtisztító SENCOR SHA 9400WH ...
Légtisztító SENCOR SHA 9400WH ...

SENCOR SHA 9400WH levegőtisztító legfontosabb jellemzői

  • Egy ilyen praktikus Sencor levegőtisztító könnyedén semlegesíti a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat
  • Szűrő típusa: HEPA, szén és formaldehid
  • 50 m² alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására megfelelő
  • 483 m³/h mennyiségű levegőt szűr meg játszi könnyedséggel
  • A levegő ionizációs funkció javítja a légtisztító hatékonyságát
  • Beépített időzítő a tisztítási idő beállításához
  • A kijelző minden szükséges információt megad nekünk
  • Egy ilyen modern Sencor levegő tisztító gép teljesítménye 70 W
  • A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 29 dB(A), illetve a maximális érték 62 dB(A)

Adj egy esélyt ennek a nagy teljesítményű légtisztítónak a méltán neves Sencor gyártótól

Eme Sencor légtisztító számos olyan gyakorlati funkcióval rendelkezik, amelyek növelik a felhasználói kényelmet. A légtisztító praktikus időzítővel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a tevékenység intervallumait az egyéni igényeinknek megfelelően pontosan beállítsuk.

Légtisztító SENCOR SHA 9400WH ...
Légtisztító SENCOR SHA 9400WH ...

Modern felszereltség és könnyű kezelhetőség

Egy ilyen praktikus Sencor légtisztító nem csak könnyű kezelhetőségével vesz le majd a lábadról, hanem azért is, mert nagy mértékben csökkenti a por mennyiségét a helyiségben, így ritkábban kell port törölni. Az aktuálisan szükséges információkat a jól olvasható kijelzőn olvashatjuk.

Egy ilyen hasznos Sencor levegőtisztító gép érdekes funkciókkal teszi kellemesebbé a használatát

Eme Sencor levegő tisztító gép segít friss környezetet teremteni és javítani otthonunk klímáját. A levegő ionizációs funkció negatív töltésű ionokat hoz létre, amelyek ellensúlyozzák az allergéneket és növelik a levegő tisztaságát. Növeli a szűrési hatékonyságot, mivel hozzájárul a porszemcsék összecsomósodásának felgyorsításához. Az ionizátor fő célja a teljes folyamat hatékonyságának növelése, illetve az egyébként szabadon maradó részecskék eltávolítása a levegőben.

Légtisztító SENCOR SHA 9400WH ...
Légtisztító SENCOR SHA 9400WH ...

A tökéletes szűrőrendszer mindent kiszűr

Egy ilyen praktikus Sencor levegőtisztító beszívja a levegőt, és a nagy teljesítményű szűrőrendszerén keresztül hatékonyan felfogja és eltávolítja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át is. A HEPA-szűrő hatékonyan távolítja el a szilárd részecskéket, baktériumokat, vírusokat, penészgombákat, allergéneket és poratkákat. A szénszűrő specialitása a szagok eltávolítása és a mérgező füst, például a kén-dioxid megkötése. A speciális formaldehidszűrő kulcsfontosságú összetevő, amely biztosítja a levegő hatékony fertőtlenítését ettől a veszélyes vegyi anyagtól. Kulcsfontosságú adat a teljesítmény. Egy ilyen hasznos Sencor levegőtisztító 483 m³/h kapacitással rendelkezik. A minimális zajszint értéke 29 dB(A), illetve a maximális érték 62 dB(A).

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 70 W
Légtisztító teljesítmény 483 m3/óra
Ajánlott szobaméret 50 m2
Maximális zajszint 62 dB(A)
Minimális zajszint 29 dB(A)
Felszereltség Kijelző

Funkciók

Funkciók Időzítő, Levegő ionizálás

Szűrők

Szűrő típusa HEPA, Szén, Formaldehid
Kód:  SESHA940
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SHA 9400WH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15