Oldal frissítése

SENCOR SHA 8640WH

5 2 értékelés
147 790 Ft

SENCOR SHA 8640WH

Úgy érzed, hogy nem elég tiszta a levegő a lakásban? Akkor tökéletes lesz számodra ezen Sencor levegőtisztító. Használatával hatékonyan megszabadulhatsz a levegőben jelenlévő portól, pollenektől, poratkáktól, penésztől és baktériumoktól. A fejlett technológia és az effektív HEPA, szén szűrő garantálja, hogy minden lélegzetvételeddel tiszta és friss levegőt élvezhet. Teljesítményének köszönhetően 42 alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására ideális. Lenyűgöző kialakításán kívül olyan modern funkciók használatát teszi lehetővé, mint időzítő.

Légtisztító SENCOR SHA 8640WH Lifestyle
Légtisztító SENCOR SHA 8640WH Jellemzők/technológia

SENCOR SHA 8640WH légtisztító legfontosabb jellemzői

  • Egy ilyen hasznos Sencor levegő tisztító hatékonyan semlegesíti a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, poratkákat, penészt és baktériumokat
  • Szűrő típusa: HEPA és szén
  • 42 m² alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására ideális
  • 290 m³/h teljesítménnyel rendelkezik
  • Beépített időzítő a tisztítási idő beállításához
  • UV sterilizáló lámpával látták el
  • A könnyen olvasható kijelzőn megjelenik minden fontos információ
  • Érintésvezérlő panel
  • Egy ilyen modern Sencor légtisztító teljesítménye 50 W
  • A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 43 dB(A), és ez az érték legfeljebb 62 dB(A)

Adj egy esélyt ennek a nagy teljesítményű légtisztítónak a méltán neves Sencor gyártótól

Egy ilyen hasznos Sencor légtisztító készülék számos olyan gyakorlati funkcióval rendelkezik, amelyek növelik a felhasználói kényelmet. A levegő tisztító beépített időzítővel rendelkezik, melynek köszönhetően egyéni igényeinknek megfelelően állíthatjuk be a működési intervallumot.

Légtisztító SENCOR SHA 8640WH Csomagolás/doboz
Légtisztító SENCOR SHA 8640WH Képernyő

Modern felszereltség a könnyű kezelés érdekében

Egy ilyen hasznos Sencor levegő tisztító nem csak könnyű kezelhetőségével vesz le majd a lábadról, hanem azért is, mert sokkal kevesebb por lesz a helyiségben, ezáltal kevesebbet kell takarítani. Az aktuálisan szükséges információkat a jól olvasható kijelzőn olvashatjuk. Könnyedén ellenőrizhetünk mindent, amire szükségünk van az érintős kezelőpanelen. A gyermekzár funkció megakadályozza, hogy véletlenül módosítsuk a beállításokat vagy kikapcsoljuk a készüléket. Az UV-sterilizáló lámpának köszönhetően a légtisztító képes hatékonyan elpusztítani az összes gyakori vírust, baktériumot és szerves szennyeződést.

Tökéletes szűrőrendszer

Egy ilyen modern Sencor levegő tisztító beszívja a levegőt, és áthalad egy szűrőrendszeren, amely felfogja a szennyeződések és gázok 99,9%-át. A HEPA-szűrő nagy hatékonysága biztosítja, hogy minden szilárd részecskét, baktériumot, vírust, penészt, atkát és allergént hatékonyan felfogjon és kiszűrjön. A szénszűrő hatékonyan kiszűri a szagokat, és eltávolítja a mérgező füstöt, beleértve a kén-dioxidot. Nagyon fontos tényező a készülék teljesítménye. Egy ilyen Sencor légtisztító 290 m³/h kapacitással rendelkezik. A legalacsonyabb zajszint értéke 43 dB(A), illetve a maximális érték 62 dB(A).

Méretei:

62,5 × 41,6 × 25,1 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 50 W
Légtisztító teljesítmény 290 m3/óra
Ajánlott szobaméret 42 m2
Maximális zajszint 62 dB(A)
Minimális zajszint 43 dB(A)
Felszereltség Kijelző, UV lámpa, Gyerekzár, Érintőpanel

Funkciók

Funkciók Időzítő

Szűrők

Szűrő típusa HEPA, Szén

Méret & súly

Szélesség 41,6 cm
Mélység 25,1 cm
Magasság 62,5 cm

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  SENCV178
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SHA 8640WH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10