Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SENCOR SHA 8400WH Légtisztító

4,7 46 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SENCOR SHA 8400WH Légtisztító

Tisztítsd meg lakásod levegőjét a portól és az allergénektől! Ez a készülék nagyszerűen alkalmas a kisebb, 20-40m2-es helyiségek levegőjét egészségesebbé és tisztábbá tenni. A szennyeződésektől mentes levegőt a háromszoros szűrés biztosítja: a bementi szűrő, a szénszűrő és a HEPA-szűrő. A levegő minőségét még tovább javítja az UV-C-sugárzás, amely elpusztítja a mikroorganizmusokat, például a baktériumokat, a vírusokat és a gombákat. A készüléket időzítővel is felszerelték, így be lehet állítani, hogy 2, 4 vagy 8 óra múlva automatikusan kapcsoljon ki, sőt három különböző tisztítási sebesség közül is választhatunk. A legalacsonyabb fokozatú tisztítás zajszintje mindössze csak 30 dB, így akár még éjjel, a hálószobában is használható.

Legfontosabb jellemzői

  • Légtisztító az egészségesebb környezetért
  • Ajánlott 20 - 40 m2-es helyiségekbe
  • Háromszoros szűrés
  • UV-C sugárzással elpusztítja a mikroorganizmusokat
  • 3 állítható sebesség
  • Automatikus kikapcsolás-időzítő
  • Könnyen cserélhető szűrő
  • Zajszintek a sebességfokozatok szerint: 30/40/50 dB

Háromszoros légszűrés

A háromfokozatú légszűrés garantálja, hogy a helyiség levegője igazán tiszta legyen. Az első szűrő a durva szennyeződéseket és allergéneket fogja fel. Ezt követi a szénszűrő, amely elnyeli a formaldehidet, a benzelt és egyéb káros gázokat. Végül a HEPA-szűrő gondoskodik a legfinomabb részecskék, például a por, a füst, a pollen és az egyéb, allergiát okozó részecskéket kiszűréséről.

Méretek:
324 × 162 × 409 mm

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 55 W
Légtisztító teljesítmény 178 m3/óra
Ajánlott szobaméret 40 m2
Maximális zajszint 48 dB(A)
Minimális zajszint 29 dB(A)

Funkciók

Funkciók Időzítő, Teljesítmény-szabályozás

Szűrők

Szűrő típusa HEPA, Szén
Kód:  EAD1310a
Termékszám:  SHA 8400WH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10