Oldal frissítése

SENCOR SFR 5400WH

4,8 4 értékelés
58 690 Ft

SENCOR SFR 5400WH

Többfunkciós forrólevegős sütő

Többfunkciós forrólevegős sütő

Még a sült ételeket is egészségesebben fogyaszthatod el.

Sencor SFR 5400WH

A forró levegővel gyorsan és finoman készítem el az ételeket. A forrólevegős sütésnek számos fő előnye van, amelyeket biztosan megkedvelsz. A legjobban az ételek olaj nélküli megsütésével tűnök ki. A forró levegővel sokkal ízletesebben, egészségesebben, kevesebb zsírtartalommal és túlsütés nélkül készítem el a hasábburgonyát, a csirkét és az egyéb ételeket. Nemcsak sült finomságokat készítek, hanem süteményeket, egész csirkét vagy egészséges zöldségeket is tudok sütni.

A 11 literes térfogatommal még a nagyobb családokat is kiszolgálom

Próbáld ki a sütést a forrólevegős sütővel, amely minden háztartásba kiválóan illeszkedik. A 11 literes térfogatot biztosan örömmel fogadod majd, ha nagy a családod vagy több napra szeretnél ételt készíteni. Nagyon sok időt megtakarítok neked, amit eltölthetsz más tevékenységekkel. A belém helyezett alapanyagokat segítség nélkül készítem el. Az egységes légáramlás minden szükséges helyre elér, hogy az étel megfelelően átsüljön. Röviden mondva, kevés idő alatt egyszerűen elkészítem az ételt.

Többfunkciós forrólevegős sütő

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

A 12 előre beállított programmal sok finom kívánságot teljesítek

A kívánságokat a kiváló minőségű és számos kiegészítővel teljesítem, amelyek lehetővé teszik, hogy mind a tizenkét programmal egyszerűen és gyorsan dolgozzak. Gazdagabbá teszem a háztartásokat a házi és a fagyasztott hasábburgonya, a desszertek, a hal, a tenger gyümölcseinek, a fagyasztott és a friss csirke, a pizza és az egyéb ételek egyszerű elkészítésével. A csomagolásomban speciális kiegészítők vannak, amelyek közül az egyik valóban egyedi. Ezzel összekeverem az összetevőket, így neked már nem kell fel-alá járkálnod és ide-oda raknod az ételt, mivel mindent meg tudok csinálni. Ezenkívül nem kell feltétlenül elkészítenem az ételeket programokkal. A hőmérsékletet és az időt manuálisan is beállíthatod. Sok mindent teszek lehetővé meglehetősen alacsony áron.


Megleplek az átlátható érintésvezérléssel

Az összes funkció és program beállítható a LED kijelzővel ellátott érintőpanelen a szuper átláthatóság érdekében. Az intuitív ikonok segítségével mindig tudni fogod, hogy mit nyomtál meg. Ennek hála semmit sem kell bonyolultan beállítanod vagy átkapcsolnod. Szeretnéd használni az előmelegítési funkciót? Csak nyomd meg a gombot, majd állítsd be az időt és a hőmérsékletet, ha az előre beállított érték nem felel meg számodra. Az időtartamot hagyom beállítani 1 és 60 perc között, a hőmérsékletet pedig 60 és 200 °C között.

Többfunkciós forrólevegős sütő
Többfunkciós forrólevegős sütő

A biztonsági rendszerem tökéletes

Minden bizonnyal mindenki ismeri az olajsütőkből kiáramló gőzök jellegzetes illatát. Velem ez a helyzet nem fenyeget, mivel nem dolgozom több liter olajjal és hatékony, könnyen kicserélhető nanokerámiás szűrőm van. Ez megbízhatóan elnyeli a potenciális gőzöket és a hozzájuk kapcsolódó szagokat, hogy ne kerüljenek az otthonod terébe. Emellett a kezeléskor a biztonságra is gondolok a túlmelegedés elleni védelemmel, a készenléti üzemmódra történő váltással, a gumírozott alapegységgel és különösen a hosszú élettartamú, kiváló minőségű kivitelezéssel.

Műszaki adatok

  • Térfogat: 11 l
  • Gyors melegítés 3 perctől
  • Teljesítmény: 1800 W
  • Hiteles íz
  • Érintőpanel
  • 12 választható program
Többfunkciós forrólevegős sütő

Paraméterek

Sütés típusa

Típusa Forrólevegős sütő

Olajkapacitás

Max. olajkapacitás 0 l

Űrtartalom

Űrtartalom 11 l

Szín

Szín Fehér

Funkciók

Funkciók Időzítő, Hőmérséklet szabályozás, Automatikus programok

Tulajdonságok

Teljesítmény 1 800 W
Edény anyaga Tapadásmentes felülettel
Fritőz kosarak száma 1
Minimális hőmérséklet 60 °C
Maximális hőmérséklet 200 °C
Programok száma 12
Vezérlés Digitális
Tulajdonságok Tapadásmentes felület, Kijelző, Termosztát, Mosogatógépben mosható
Felszerelés Kivehető edény, Pléh

Méret & súly

Mélység 33,5 cm
Szélesség 30,5 cm
Magasság 39 cm
Tömeg 9,08 kg
Kód:  SENFR086
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SFR 5400WH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20