Oldal frissítése

A megrendelt termékeket biztonságosan átveheted az AlzaBox automatánk egyikében.

A reklamáció és a termék visszaküldési szolgáltatás változatlanul működnek.

Kedves Vásárlóink! Nagyon örülünk, hogy ilyen sokan választottak bennünket ❤️. Kérjük szíves türelmüket, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket a lehető leghamarabb kézbesítsük. Köszönjük! Az Alza.hu csapata 👍🏻.

SENCOR SFH 8019WH

29 990 Ft
23 610 Ft áfa nélkül

SENCOR SFH 8019WH

A SENCOR SFH 8019WH elektromos fűtőelem minden helyiséget nagyon rövid időn belül felmelegít az optimális energiafogyasztás mellett. A fűtés elegáns kivitelét PTS fűtőelemek egészítik ki, amelyek növelik teljesítményét, ugyanakkor lehetővé teszik a szoba hőmérsékletnek megfelelő melegítést. Minél alacsonyabb a szobahőmérséklet, annál nagyobb a fűtési teljesítmény. Amint a hőmérséklet megemelkedik, lassan csökkenni kezd a teljesítmény. Ezenkívül értékelni fogod az időzítő beállításának lehetőségét is, 1 és 24 óra között. A beállított idő elteltével a fűtőkészülék készenléti üzemmódba vált. Egyedülálló tulajdonsága a testérzékelő is, amelynek köszönhetően az infravörös érzékelőkkel 1,8 m-es személyt képes felismerni a helyiségben. Amikor észleli, a SENCOR elkezdi a hő kibocsátását.

A SENCOR SFH 8019WH elektromos fűtés főbb jellemzői

 • Elektromos fűtés modern kivitelben
 • A szoba melegítéséhez, hűtéséhez és frissítéséhez
 • PTS fűtőtestekkel a jobb teljesítmény érdekében
 • Az időzítő beállítása 1 és 24 óra között
 • Testérzékelő funkció, amely érzékeli a szobában tartózkodó személyt
 • Fokozat nélküli hőmérsékleti beállítás 5-35° C tartományban
 • Vízszintes forgás 80° -ig, hogy eloszlassa a hőt az egész helyiségben
 • SENCOR SFH 8019WH 4 ECO üzemmóddal
 • Kényelmes kezelés érintőképernyős LED-es panelen és távirányítón keresztül
 • Túlmelegedés elleni védelem a biztonságos üzemeltetés érdekében
 • Automatikus kikapcsolás véletlenszerű felborulás esetén
 • Nagyon csendes futás
 • Fehér szín

A szoba felmelegszik, lehűti és frissíti

A SENCOR SFH 8019WH lehetővé teszi a folyamatos hőmérsékletszabályozást 5-35 ° C között. Tehát hideg napokon a szoba felmelegszik, forró napokon pedig a szoba felfrissül, mivel a levegő lehűl. Ventilátorral van felszerelve a levegő keringtetésére. A hő és a hűtés a szoba minden sarkában eloszlik a vízszintes forgásnak köszönhetően, akár 80 °-ig. A fűtőegység 4 ECO üzemmódot is kínál, beleértve a hőmérsékletet 22 °C-ra, az automatikus teljesítménynövelést 18 °C alatt, az automatikus váltást alacsony energiafelhasználásra 18-22 °C-on és az automatikus készenléti üzemmódot 22 °C feletti hőmérsékleten.

SENCOR SFH 8019WH intuitív működéssel

Az összes funkció és üzemmód nagyon kényelmesen beállítható a LED érintőképernyő segítségével. Ez a lehető legtisztább, intuitív ikonokkal és világító diódákkal rendelkezik, amelyek tájékoztatnak az aktuális beállításokról. A panelen kívül a távirányítóval is kényelmesen beállíthat mindent. A fűtés túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik a biztonságos működés biztosítása érdekében. Véletlen felborulás esetén automatikusan kikapcsol. Ezen felül kiemelkedik stabil felépítésével és igazán csendes működésével, amely éjjel sem zavar meg. A SENCOR SFH 8019WH egy nagyon intelligens elektromos fűtés, amely tökéletesen melegíti vagy élénkíti a helyiséget.

Méretek:
50 x 21 x 21 cm


Paraméterek

Fűtés típusa

Fűtőrendszer típusa Fűtőventilátor

Tulajdonságok

Fűtési teljesítmény 2 000 W
Teljesítményszintek száma 2
Zaj 50 dB
Elhelyezés Földön
Tulajdonságok Időzítő

Szín

Szín Fehér
Kód:  SENET194
Garancia: 24 hónap (Statisztikai számjel 12)
P-DC1-WEB10