Oldal frissítése

SENCOR SFH 8019WH

5 4 értékelés
45 990 Ft

SENCOR SFH 8019WH

A SENCOR SFH 8019WH elektromos fűtőelem minden helyiséget nagyon rövid időn belül felmelegít az optimális energiafogyasztás mellett. A fűtés elegáns kivitelét PTS fűtőelemek egészítik ki, amelyek növelik teljesítményét, ugyanakkor lehetővé teszik a szoba hőmérsékletnek megfelelő melegítést. Minél alacsonyabb a szobahőmérséklet, annál nagyobb a fűtési teljesítmény. Amint a hőmérséklet megemelkedik, lassan csökkenni kezd a teljesítmény. Ezenkívül értékelni fogod az időzítő beállításának lehetőségét is, 1 és 24 óra között. A beállított idő elteltével a fűtőkészülék készenléti üzemmódba vált. Egyedülálló tulajdonsága a testérzékelő is, amelynek köszönhetően az infravörös érzékelőkkel 1,8 m-es személyt képes felismerni a helyiségben. Amikor észleli, a SENCOR elkezdi a hő kibocsátását.

A SENCOR SFH 8019WH elektromos fűtés főbb jellemzői

  • Elektromos fűtés modern kivitelben
  • A szoba melegítéséhez, hűtéséhez és frissítéséhez
  • PTS fűtőtestekkel a jobb teljesítmény érdekében
  • Az időzítő beállítása 1 és 24 óra között
  • Testérzékelő funkció, amely érzékeli a szobában tartózkodó személyt
  • Fokozat nélküli hőmérsékleti beállítás 5-35° C tartományban
  • Vízszintes forgás 80° -ig, hogy eloszlassa a hőt az egész helyiségben
  • SENCOR SFH 8019WH 4 ECO üzemmóddal
  • Kényelmes kezelés érintőképernyős LED-es panelen és távirányítón keresztül
  • Túlmelegedés elleni védelem a biztonságos üzemeltetés érdekében
  • Automatikus kikapcsolás véletlenszerű felborulás esetén
  • Nagyon csendes futás
  • Fehér szín

A szoba felmelegszik, lehűti és frissíti

A SENCOR SFH 8019WH lehetővé teszi a folyamatos hőmérsékletszabályozást 5-35 ° C között. Tehát hideg napokon a szoba felmelegszik, forró napokon pedig a szoba felfrissül, mivel a levegő lehűl. Ventilátorral van felszerelve a levegő keringtetésére. A hő és a hűtés a szoba minden sarkában eloszlik a vízszintes forgásnak köszönhetően, akár 80 °-ig. A fűtőegység 4 ECO üzemmódot is kínál, beleértve a hőmérsékletet 22 °C-ra, az automatikus teljesítménynövelést 18 °C alatt, az automatikus váltást alacsony energiafelhasználásra 18-22 °C-on és az automatikus készenléti üzemmódot 22 °C feletti hőmérsékleten.

SENCOR SFH 8019WH intuitív működéssel

Az összes funkció és üzemmód nagyon kényelmesen beállítható a LED érintőképernyő segítségével. Ez a lehető legtisztább, intuitív ikonokkal és világító diódákkal rendelkezik, amelyek tájékoztatnak az aktuális beállításokról. A panelen kívül a távirányítóval is kényelmesen beállíthat mindent. A fűtés túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik a biztonságos működés biztosítása érdekében. Véletlen felborulás esetén automatikusan kikapcsol. Ezen felül kiemelkedik stabil felépítésével és igazán csendes működésével, amely éjjel sem zavar meg. A SENCOR SFH 8019WH egy nagyon intelligens elektromos fűtés, amely tökéletesen melegíti vagy élénkíti a helyiséget.

Méretek:
50 x 21 x 21 cm


Paraméterek

Fűtés típusa

Fűtőrendszer típusa Elektromos

Alkalmas

Alkalmas Lakásba

Tulajdonságok

Elhelyezés Földre
Tulajdonságok Termosztát
Energiafelhasználás 2 000 W
Fűtési teljesítmény 2 000 W
Teljesítményszintek száma 2
Zaj 50 dB

Funkciók

Funkciók Túlmelegedés elleni védelem, Időzítő, LED kijelző, Távirányító, Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet szabályozás

Szín

Szín Fehér

Méret

Magasság 50 cm
Szélesség 21 cm
Mélység 21 cm
Kód:  SENET194
Jótállás: 24 hónap
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15