Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SENCOR SFD 790WH

4,3 16 értékelés
13 290 Ft

SENCOR SFD 790WH

Sencor gyümölcsaszaló

Aszalógép

Élvezd a remek minőségű, házilag aszalt élelmiszereket

Sencor SFD 790WH

A házi aszalás egy igazán népszerű ételkészítési folyamat, hiszen minőségi aszalt termékeket készíthetsz a bolti ár töredékéért. Válaszd ki a kedvenc nyersanyagaidat az aszaláshoz, amely lehet egy kerti termés vagy a kedvenc gyümölcsöd a boltból. Az aszalást megelőzően és utána is mindig tudni fogod, hogy mit és hogy hogyan készítettél, szükségtelen tartósítószerek, színezékek, cukor és só felhasználása nélkül, magas vitamin, ásványi anyag és rost tartalommal. Élvezd ki azt a fajta teljes értékű ízletes élelmiszert, amellyel ritkán találkozol a boltokban!

Számos különféle kombinációt készítek a kívánságod és ízlésed szerint

Használd ki a megannyi elérhető kombinációt! Manapság már olyan sokféle nyersanyag elérhető az otthoni aszaláshoz, még olyanok is, amiket eddig talán még nem is próbáltál. Az 5 darab 23 cm átmérőjű és 1,3 cm-es állítható magasságú aszalótálca 5 szinten biztosítja még a nagyobb mennyiségű élelmiszer elkészítését is. Segítségemmel jelentős mennyiségű tartalékot készíthetsz, amely nem csak a tél folyamán, hanem egész évre elegendő lesz.

Sencor aszalógép

Mit aszalok?

Húsok - végre megfizethető áron és az általad választott minőségben élvezheted a szárított hús valódi ízét. A neked tetsző pácban aszalom meg az összes hús és halfélét.

Gyümölcsök - az aszalt gyümölcsök minden bizonnyal levesznek a lábadról erőteljes ízükkel, amelyet még az aszalás után is megőriznek. Éppen ezért magában is ideális, egészséges harapnivaló, de kombinálhatod joghurttal, zabkásával, keksszel vagy süteményekkel is. Emellett az aszalt gyümölcsből csodálatos dekorációt készíthetsz az otthonodba.

Sencor aszalógép
Sencor aszalógép


Zöldségfélék és gombák - a szárított zöldségeket sokféleképpen felhasználhatod a konyhádban. Fogyaszthatod a klasszikus chips helyett de remekül megfűszerezheted vele az ételeket is.

Gyógynövények és virágok - a gyógynövényeket használhatod tea készítésére, főzéshez, sőt még olívaolajat is ízesíthetsz vele, emellett az házilag készített illóolajokban is megállja a helyét.

Diófélék és magvak - élvezd az ízletes, házilag készített müzlit hozzáadott cukor és más adalékok nélkül. Alkosd meg a saját eredeti müzlidet a diófélék, magvak, datolyák, pelyhek és egyéb aromás fűszerek segítségével, amelyet aztán bátran fogyaszthatsz joghurttal.

Egyértelmű, könnyű az irányításom

Igazán kompakt méretek jellemeznek, amely főként egy beépített ventilátorból és egy jól olvasható vezérlőpanelből áll. Ez a szellőző keringeti a forró levegőt a különleges kialakítású hálós tálcák között, így a nyersanyagok aszalása teljesen egyenletes minden szinten. Az aszalási hőmérséklet 35-80 °C között van, amelyet a forgógomb segítségével szabályozhatsz. Bekapcsolok, amint elforgatod a gombot. A gyártáshoz csak minőségi anyagokat használtak fel, így biztosan sokáig a hasznodra válok majd.

Sencor aszalógép

Csendesen, 250 W-os minimális energiafogyasztással dolgozom

Valóban energiatakarékos módon készítem el több órán keresztül a nyersanyagokat anélkül, hogy észrevennéd. Működésem szuper csendes, csupán 20 dB(A).

Sencor aszalógép

Műszaki adatok

  • méretes aszalótálcák
  • aszalási hőmérséklet 30-80 °C
  • 5 aszalótálca
  • forgógomb
  • akár 9 szintes
  • kevesebb mint 20 dB (A) zajszint
  • beépített ventilátor
  • energiafogyasztása 250 W
Sencor gyümölcsaszaló

Paraméterek

Díjak

Díjak Díj nélkül

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Aszalógép alakja Kerek
Vezérlés típusa Kézi
Légáramlás Függőleges
Motor elhelyezkedése az alsó részben
Aszalógép anyaga Műanyag
Tulajdonságok A lemezek mosogatógépben moshatók, Átlátszó fedél, Túlmelegedés elleni védelem
Kábel hosszúsága 90 cm
Teljesítményfelvétel 250 W

Használat

Szárítási lehetőség Húsok, Gyümölcs, Zöldség, Gomba, Gyógynövények, teák, Virágok, Dió, magvak

Funkciók

Funkciók Hőmérséklet szabályozás

Hőmérséklet szabályozás

Minimális hőmérséklet 35 °C
Maximális hőmérséklet 80 °C

Lemezek

Mennyiség 5 db
Anyag Műanyag
Lemez átmérője 23 cm

Aszalógép méretei és tömege

Magasság 23 cm
Átmérő 23 cm
Tömeg 1,3 kg

Díj

Díjak Díj nélkül
Kód:  SENSF790
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SFD 790WH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15