Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SENCOR SFD 750WH

4,4 24 értékelés
11 990 Ft

SENCOR SFD 750WH

Sušička ovoce Sencor

Aszalógép

Fedezd fel a házilag aszalt élelmiszerek minőségét és ízét

Sencor SFD 750WH

Fedezd fel a házi aszalás előnyeit! A segítségemmel készített ételek kiváló minőségűek, ízletesek és dúskálnak a jótékony hatású vitaminokban, ásványi anyagokban és rostokban. Az általad választott aszalt finomságokat élvezheted, neked csak annyi a dolgod, hogy kiválasztod és megvásárolod az adott élelmiszert, majd előkészíted és elkészíted az aszalóval. A boltokban elérhető kínálat elég széles választékot biztosít, azonbanmagabiztosan jelenthetem ki, hogy az így értékesített termékek rendkívül alacsony százaléka jó minőségű megfizethető áron, és szinte mindig hozzáadott tartósítószerrel, színezékekkel, cukorral és sóval készülnek. Éppen ezért ne hagyd magad megvezetni és élvezd a valódi házi aszalású finomságokat velem!

Valósítsd meg ötleteidet és aszald meg a különféle élelmiszereket

Manapság széles választék és megannyi opció áll rendelkezésünkre szinte minden tekintetben. Az ételekre is igaz, hogy olyan nemzetközi finomságokat kóstolhatunk meg, amelyek nálunk nem teremnek meg. Éppen ezért használd a fantáziádat és készíts el olyan élelmiszereket a segítségemmel, legyen szó akár a kerti termésről, tápláló húsokról, bármilyen zöldségről, gyümölcsről, fűszernövényről vagy magvakról. Az asztalt termékeketbátran kombinálhatod, és felhasználhatod a fűszerezéshez, teákhoz, müzlihez, chipsként, olajokhoz, sőt, még otthoni dekorációként is megállja a helyét.

Sencor aszalógép
Sencor aszalógép

Miket aszalhatunk együtt?

·Szárított hús
·Bármilyen gyümölcs
·Zöldségek és gombák
·Fűszernövények és virágok
·Diófélék és magvak


Csak az egyenletes aszalás szolgálhat kiváló eredményekkel

A középen elhelyezkedő beépített ventilátorral bekapcsolás után forró levegőt generálok és egyenletesen keringetem azt az aszalótálcák között. Maximum 5 aszalótálca áll rendelkezésedre. A forró levegő kivonja a nedvességet az alapanyagokból és így azok kiszáradnak. Az ételek készítése mindenki számára gyerekjáték, Sőt még a kisebbeket is bevonhatod a folyamatba, hogy segítsenek az ételeket elrendezni a tálcákon. 5 darab23 cm átmérőjű aszalótálcát kínálok különleges rácsos kialakítással, a még szuperebb végeredmény érdekében.

Sencor aszalógép
Sencor aszalógép

Figyelek a csendes működésemre és az energiafogyasztásomra is

Megértem, hogy senki sem szereti hogyha zavarják, különösen úgy, hogy az ételek aszalása több órát is igénybe vehet. Ebből kifolyólag két nagyszerű előnyömmel örvendeztetlek meg. Működésem rendkívül csendes, 20 dB (A), amely garantáltan senkit sem zavar majd, emellett kimondottan energiatakarékos is 230-250 W-os fogyasztásomnak köszönhetően.

Műszaki adatok

  • 5 aszalótálca
  • beépített ventilátor
  • rendkívül csendes működés
  • gazdaságos működés
  • egyszerű  használat
  • túlmelegedés elleni biztosíték
Sušička ovoce Sencor

Paraméterek

Díjak

Díjak Díj nélkül

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Aszalógép alakja Kerek
Vezérlés típusa Kézi
Légáramlás Függőleges
Maximális zajszint 20 dB
Motor elhelyezkedése az alsó részben
Aszalógép anyaga Műanyag
Tulajdonságok A lemezek mosogatógépben moshatók, Átlátszó fedél, Túlmelegedés elleni védelem
Kábel hosszúsága 90 cm
Teljesítményfelvétel 250 W

Használat

Szárítási lehetőség Húsok, Gyümölcs, Zöldség, Gomba, Gyógynövények, teák, Virágok, Dió, magvak

Lemezek

Mennyiség 5 db
Anyag Műanyag
Lemez átmérője 23 cm

Aszalógép méretei és tömege

Magasság 23 cm
Átmérő 23 cm
Tömeg 1,3 kg

Díj

Díjak Díj nélkül
Kód:  SENSF750
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SFD 750WH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05