Oldal frissítése

A megrendelt termékeket biztonságosan átveheted az AlzaBox automatánk egyikében.

A reklamáció és a termék visszaküldési szolgáltatás változatlanul működnek.

Kedves Vásárlóink! Nagyon örülünk, hogy ilyen sokan választottak bennünket ❤️. Kérjük szíves türelmüket, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket a lehető leghamarabb kézbesítsük. Köszönjük! Az Alza.hu csapata 👍🏻.

SENCOR SFD 750WH

-13%
9 490 Ft
8 290 Ft
6 530 Ft áfa nélkül

SENCOR SFD 750WH

Sušička ovoce Sencor

Aszalógép

Fedezd fel a házilag aszalt élelmiszerek minőségét és ízét

Sencor SFD 750WH

Fedezd fel a házi aszalás előnyeit! A segítségemmel készített ételek kiváló minőségűek, ízletesek és dúskálnak a jótékony hatású vitaminokban, ásványi anyagokban és rostokban. Az általad választott aszalt finomságokat élvezheted, neked csak annyi a dolgod, hogy kiválasztod és megvásárolod az adott élelmiszert, majd előkészíted és elkészíted az aszalóval. A boltokban elérhető kínálat elég széles választékot biztosít, azonbanmagabiztosan jelenthetem ki, hogy az így értékesített termékek rendkívül alacsony százaléka jó minőségű megfizethető áron, és szinte mindig hozzáadott tartósítószerrel, színezékekkel, cukorral és sóval készülnek. Éppen ezért ne hagyd magad megvezetni és élvezd a valódi házi aszalású finomságokat velem!

Valósítsd meg ötleteidet és aszald meg a különféle élelmiszereket

Manapság széles választék és megannyi opció áll rendelkezésünkre szinte minden tekintetben. Az ételekre is igaz, hogy olyan nemzetközi finomságokat kóstolhatunk meg, amelyek nálunk nem teremnek meg. Éppen ezért használd a fantáziádat és készíts el olyan élelmiszereket a segítségemmel, legyen szó akár a kerti termésről, tápláló húsokról, bármilyen zöldségről, gyümölcsről, fűszernövényről vagy magvakról. Az asztalt termékeketbátran kombinálhatod, és felhasználhatod a fűszerezéshez, teákhoz, müzlihez, chipsként, olajokhoz, sőt, még otthoni dekorációként is megállja a helyét.

Sencor aszalógép
Sencor aszalógép

Miket aszalhatunk együtt?

·Szárított hús
·Bármilyen gyümölcs
·Zöldségek és gombák
·Fűszernövények és virágok
·Diófélék és magvak


Csak az egyenletes aszalás szolgálhat kiváló eredményekkel

A középen elhelyezkedő beépített ventilátorral bekapcsolás után forró levegőt generálok és egyenletesen keringetem azt az aszalótálcák között. Maximum 5 aszalótálca áll rendelkezésedre. A forró levegő kivonja a nedvességet az alapanyagokból és így azok kiszáradnak. Az ételek készítése mindenki számára gyerekjáték, Sőt még a kisebbeket is bevonhatod a folyamatba, hogy segítsenek az ételeket elrendezni a tálcákon. 5 darab23 cm átmérőjű aszalótálcát kínálok különleges rácsos kialakítással, a még szuperebb végeredmény érdekében.

Sencor aszalógép
Sencor aszalógép

Figyelek a csendes működésemre és az energiafogyasztásomra is

Megértem, hogy senki sem szereti hogyha zavarják, különösen úgy, hogy az ételek aszalása több órát is igénybe vehet. Ebből kifolyólag két nagyszerű előnyömmel örvendeztetlek meg. Működésem rendkívül csendes, 20 dB (A), amely garantáltan senkit sem zavar majd, emellett kimondottan energiatakarékos is 230-250 W-os fogyasztásomnak köszönhetően.

Műszaki adatok

  • 5 aszalótálca
  • beépített ventilátor
  • rendkívül csendes működés
  • gazdaságos működés
  • egyszerű  használat
  • túlmelegedés elleni biztosíték
Sušička ovoce Sencor

4,6
10 felhasználó értékelte
1 000+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja
Összes értékelés

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Teljesítmény 250 W
Aszalógép alakja Kerek
Zajszint 20 dB
Motor elhelyezkedése az alsó részben
Vezérlés típusa Kézi
Lemezek átmérője 23 cm
Lemezek száma 5
Kód:  SENSF750
Garancia: 24 hónap (Statisztikai számjel 12)
Termékszám:  SFD 750WH
Linkek: Gyártó honlapja:
P-DC1-WEB15