Oldal frissítése

SENCOR SFD 4235WH

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SENCOR SFD 4235WH

Ez a Sencor gyümölcsaszaló a háttérvilágítással rendelkező LED kijelzőnek, valamint a 40 és 70 °C közötti elektronikus hőmérséklet-szabályozásnak köszönhetően hatékonyan járul hozzá a lehető legtöbb természetes anyag megőrzéséhez. A készülék a későbbi kikapcsolás érdekében elektronikus időkapcsolóval is el lett látva. A Sencor kompakt gyümölcsaszalója 5 darab állítható magasságú szárító tálcával rendelkezik. A tálcák 320 mm-es átmérővel, és 3 cm-es hasznos magassággal bírnak. A hőmérséklet 40 és 70 °C között állítható. A beépített ventilátor a középső elosztó cső segítségével biztosítja a szárítási folyamat egyenletességét minden szinten. A szárítás menete az átlátszó fedélen és a tálcákon keresztül könnyedén nyomon követhető. A készülék természetesen túlmelegedés elleni védelemmel is fel lett szerelve. Az aszaló maximális teljesítményfelvétele 350 W, feszültsége 220-240 V, frekvenciája pedig 50/60 Hz. A SENCOR SFD 4235WH 1,35 méter hosszúságú kábellel, és 2,2 kg-os tömeggel rendelkezik. Méretei (Szé x Mé x Ma): 320 x 320 x 285 mm.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Aszalógép alakja Kerek
Vezérlés típusa Digitális
Maximális zajszint 60 dB
Motor elhelyezkedése a felső részben
Teljesítményfelvétel 350 W

Funkciók

Funkciók Hőmérséklet szabályozás, Időzítő, Automatikus kikapcsolás

Lemezek

Mennyiség 5 db
Lemez átmérője 32 cm
Kód:  SENWH423
Termékszám:  SFD 4235WH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10